Abd Başkanı Obama Irene Mağduru Türkleri Ziyaret Etti - Son Dakika
Dünya

Abd Başkanı Obama Irene Mağduru Türkleri Ziyaret Etti

Abd Başkanı Obama Irene Mağduru Türkleri Ziyaret Etti

ABD Başkanı Barack Obama, İrene Kasırgası'nın adeta savaş alanına çevirdiği New Jersey'nin Paterson ve Wayne şehirlerini ziyaret etti ABD Başkanı Barack Obama, İrene Kasırgası'nın adeta savaş alanına çevirdiği New Jersey'nin Paterson ve Wayne şehirlerini ziyaret etti.

07.09.2011 12:22

ABD Başkanı Barack Obama, İrene Kasırgası'nın adeta savaş alanına çevirdiği New Jersey'nin Paterson ve Wayne şehirlerini ziyaret etti ABD Başkanı Barack Obama, İrene Kasırgası'nın adeta savaş alanına çevirdiği New Jersey'nin Paterson ve Wayne şehirlerini ziyaret etti. Obama, ABD'de Türklerin en yoğun olarak yaşadığı kentlerden Wayne ve Paterson'da Irene Kasırgasının yer yerle bir ettiği yıkım bölgelerinde yaşayan Türk ailelerle ile de görüştü ve sorunlarını dinledi. Obama, kasırgazedeleri ziyaretinde geçmiş olsun dileklerinde bulunurken Wayne Fayette Caddesi'ndeki dokuz Türk ailesiyle de yakından ilgilendi.

Obama aralarında Türk afetzedelerinde bulunduğu ailelere Amerikan halkının ve devletinin yardım eli uzatacağını söyledi. New York merkezli www. amerikaliturk. com internet sitesinin haberine göre Zeynep, Elifanalı ve Hayta ailesinin sorunlarını dikkatle dinleyen Obama, Türk ailelere, "En kısa zamanda elimizden geleni yapacağız" sözünü verdi.

Paterson ve Wayne sehirlerinde karşılaştıkları büyük sorunları hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Obama, "Acılarınızı tüm Amerikan halkıyla birlikte paylaşıyoruz. Bu eyaletlerimizin çektikleri acılara Amerikalıların da ortak olduğunu önemle belirtirim" açıklamasında bulundu. (ANKA

(CK/ORH) - Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Dünya Abd Başkanı Obama Irene Mağduru Türkleri Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement