ABD'li Askere Evlatlık Verilen Genç Kız, Esra Erol'da Annesine Kavuştu - Son Dakika
Magazin

ABD'li Askere Evlatlık Verilen Genç Kız, Esra Erol'da Annesine Kavuştu

Bundan tam 28 yıl önce İncirlik Üssü'nde ABD'li askere evlatlık verilen 28 yaşındaki genç kız, biyolojik annesine Esra Erol'un programında kavuştu.

30.01.2018 11:40  Güncelleme: 11:41

İncirlik Üssü'nden Amerikalı aileye evlatlık verdiği kızıyla 28 yıl sonra Esra Erol'da programında kavuştu.

"ŞÜKÜRLER OLSUN KIZIMI ÖLMEDEN GÖRDÜM"

Kızıyla ilgili tüm gerçekleri Esra Erol'da öğrenen anne; 28 yıldır görmediği, Amerikalı aileye evlatlık verilen kızı Ayşe'ye Esra Erol'da kavuştu. Anne, "Şükürler olsun kızımı ölmeden gördüm" diyerek duygularını ifade etti.

ABD'li Askere Evlatlık Verilen Genç Kız, Esra Erol'da Annesine Kavuştu

"BANA ÇOK GÜZEL BAKTILAR"

28 yıl sonra gerçek annesiyle buluşan Ayşe, "Hayatım boyunca psikolojik hiç sıkıntı yaşamadım. Biyolojik ailemi hiç aramak istemedim. Çünkü beni büyüten ailem, bana çok güzel baktı. Ailem hep bana biyolojik ailemle ilgili bilgi veriyordu. 5 yıldır evliyim, çocuğum yok" diyerek kardeşlerine sarılmak için çok heyecanlı olduğunu ifade etti.

ABD'li Askere Evlatlık Verilen Genç Kız, Esra Erol'da Annesine Kavuştu

ESRA EROL: ÇOK MUTLUYUZ

Esra Erol ise bu duygusal buluşmaya ilişkin "Bazı duyguların önüne geçemezsiniz, bu anı yaşadığımız için çok mutluyuz. Keşke yıllar öncesinde bunlar yaşanmasaydı" dedi.

ABD'li Askere Evlatlık Verilen Genç Kız, Esra Erol'da Annesine Kavuştu

TEŞEKKÜR ETTİLER

Duygu dolu anların yaşandığı programda anne-kız Esra Erol'a teşekkürlerini ilettiler. Ayşe hiç görmediği kız kardeşiyle ise bugün Esra Erol'da da bir araya gelecek.

ABD\'li Askere Evlatlık Verilen Genç Kız, Esra Erol\'da Annesine Kavuştu

Son Dakika Magazin ABD'li Askere Evlatlık Verilen Genç Kız, Esra Erol'da Annesine Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • incirlik: incirlik'te yaşıyorum.80 ve 90'li yıllarda amerika'li ile evlenmek oda idi.ve yoksul aileler para karşılığı çocuklarını Amerika'lilara verirdi ve çocuğun hayati da kurtulsun denirdi.bu konuyu almıyorlar reyting uğruna ve 28 demeden sonra evladım diyor..iki gözyaşı ve bir uydurmaya hüzünlü senaryo sonucu masum görünme rolleri...Amerika'li Ayşe ne güzel dedi biyolojik annesine "sen benim annen değilsin özür dilemeye gerek yok "dedi..doğuran değil emek veren dir anne veya bana.. 24 1 Yanıtla
  • Realist: 80 90 lı yıllarda bizi demireller ecevitler mesut yilmazlar çiller değil ordu komutanları ordu komutanlarıda amerika yönetiyormuş... 7 4 Yanıtla
  • MURO: BİR ANNE BABA EVLADINI BİRDE HIRİSTİYAN TÜRK DÜŞMANLARINA ÖZELLİKLE ÇOCUKLARINI NASIL VERİR, BU ANNE BABADA NASIL BİR VİCDAN KALP İNSANLIK VAR. ÇOCUGUNU BAKAMIYORSAN GİT DEVLETE VER NEDEN YABANCIYA BAŞKALARINA EVLATLIK VERİYORSUN. ÇOCUK HIRİSTİYAN DİNİYLE ÖRF VE ADETİYLE BÜYÜDÜ BUNUN HESABINI ANNNE BABA NASIL VERECEKLER. BİRDE SÖZÜN ABD Lİ AİLEYE VAR BAŞKASININ ÇOCUGUNU NASIL KABÜLLENİYORSUNUZ. HİÇOLMAZSA ANNE BABASI HAYATTA OLMAYAN KİMSESİZ ÇOCUKLARI ALMANIZ DAHA İYİ DEGİLMİ. HER İKİ AİLENİNDE 8 1 Yanıtla
  • -+-+: adana ne pislik ugusuzluk varsa sende 4 1 Yanıtla
  • Yoğurt cu bayram: Genemi adana 5 0 Yanıtla
  • Mevve: Ben olsam asla o annyi aramam Sn git Elin gavuruna kiz cocugunu ver sonrada bi Taner de h,,,, 4 0 Yanıtla
  • Lütven: Bu esrayı haber yapmayın 4 0 Yanıtla
  • H: Aglayan sisko sinir etti beni 4 0 Yanıtla
  • Kanser olacağım: Bu esradan kurtulmadık yarabim 3 0 Yanıtla
  • He valla: Gelsin dolarlar 2 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement