Adana'da 2016'nın İlk Bebekleri Ercan ve Lavinya - Son Dakika
Güncel

Adana'da 2016'nın İlk Bebekleri Ercan ve Lavinya

Adana\'da 2016\'nın İlk Bebekleri Ercan ve Lavinya

Adana'da 2016 yılın ilk bebekleri Ercan ve Lavinya dünyaya gözlerini açtı.

01.01.2016 09:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da 2016 yılın ilk bebekleri Ercan ve Lavinya dünyaya gözlerini açtı. Yüreğir Beledile Başkanı Mahmut Çelikcan, Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde dünyaya gelen Orhan Demir ve Dilek Moren çiftinin bebeği Ercan'a çeyrek altın taktı.

Yüreğir Belediyesi tarafından bu yıl 4'üncüsü düzenlenen 'Yüreğir'e hoş geldin bebek' etkinliği için Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gelen Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, hasta yakınlarıyla sohbet etti. Daha sonra yeni yıla 10 saniye kala hastane personeli ve hasta yakınlarıyla geri sayımda bulunan Çelikcan, çevresindekilerin yeni yılını kutladıktan sonra doğumhaneye geçti. Burada yeni doğum yapanları ziyaret eden Çelikcan, annelere içinde bebek bezi, battaniye, emzik ve çıngırak bulunan hediye paketi verdi.

Hediye dağtımının ardından 00.01'de, Orhan Demir ve Dilek Moren çiftinin dünyaya gelen ilk bebeklerini ziyaret etti. Ercan adı verilen halasının kucağındaki bebeğe çeyrek altın takan Çelikcan, "Bu gece 2016'nın ilk bebeğini ziyaret etmek amacıyla buraya geldik. Yüreğir'in ilk doğan bebeğini hep beraber hayırladık. 2016 yılı ile beraber hayırlı kaderler diliyorum" dedi.

LAVİNYA'YI KAPIDA BEKLEDİ

Adana Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde de yılın ilk bebeği heyecanı yaşandı. Cep telefonu teknisyeni Mustafa Kılavüz, Mart ayında evlendiği eşi Seda Kılavüz'ü doğumhane kapısında bekledi. Kılavüz çiftinin bebekleri Lavinya, saat 00.03'de doktor M. Selçuk Kerpiç tarafından yapılan operasyonla dünyaya gözlerini açtı. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana'da 2016'nın İlk Bebekleri Ercan ve Lavinya - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement