Akıllı Cinsel Fantezi Oyuncağı Üretildi - Son Dakika
Dünya

Akıllı Cinsel Fantezi Oyuncağı Üretildi

Akıllı telefon, akıllı saat, akıllı televizyonlar ve akıllı binalardan sonra bu kez de akıllı cinsel fantezi oyuncağı üretildi.

16.04.2016 16:37  Güncelleme: 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Akıllı telefon, akıllı saat, akıllı televizyonlar ve akıllı binalardan sonra bu kez de akıllı cinsel fantezi oyuncağı üretildi. Cihaz kadının orgazm olması için en ideal pozisyonu tespit edecek. Yıllardır kadın orgazmının sırlarını çözmeye çalışan bilim adamları ürettiği akıllı oyuncak ile kadınların orgazm olabilmesi için ideal pozisyonu kişiye özel olarak belirleyebilecek.

TELEFON UYGULAMASIYLA KİŞİYE ÖZEL BİLGİ

Daily Mail'de yer alan habere göre içinde birçok sensör olan cihaz vücut ısısını bölge bölge kontrol ederek ideal pozisyonları belirleyecek. Vücut için güvenli, suya dayanıklı ve şarj edilebilir olan cihaz telefona yüklenen bir uygulama ile kişiye özel bilgiler veriyor. Cihaz 20 seansa kadar hafızasında tutabiliyor. Sonrasında yenilenmesi gerekiyor.

Akıllı Cinsel Fantezi Oyuncağı Üretildi

Son Dakika Dünya Akıllı Cinsel Fantezi Oyuncağı Üretildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (35)

  • Arzu F.: Yıllardır bunu bekliyordum 45 8 Yanıtla
    Meral: Canlısı makbul bunun. Oyuncağı değil 18 12 serdar talak: arzu yillardir bunu bekliyorum derken zindandan cikma umudun dogmus gibisin nerde yasiyosun ablam sen 14 2
  • BabaCengiz...: Gerçeğin yerini hiç tutabilir mi? 30 6 Yanıtla
  • Bahar: Kaç kullanımlık acaba bu. Daha büyüğü yok mudur 26 8 Yanıtla
    Ssdd: Bahar sabah sabah güldürdün 6 1
  • Funda: iyiymiş nerden alabilyoruz bilen varsa yazsın lütfen 17 11 Yanıtla
    şıh: ar namus kalmamış 25 2 Şaban: Bende orj. Var hem de şarja gerek yok 12 5
  • M. Altun: Yıllardır Türk milleti buna benzer oyunlarla.. Boş boş oyalanmış..! Adamlar atomu çözmeyle uğraşırken Bizim Sözde gazeteci Bozuntuları İnsanımızın aklını- fikrini karıştırmakla uğraşırlar... Yazık Ülkeme yazık geleceğimize..! 11 11 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement