Ali Özbir, Eşi Esra Erol'un Hamile Olduğunu İma Etti - Son Dakika
Magazin

Ali Özbir, Eşi Esra Erol'un Hamile Olduğunu İma Etti

Başarılı sunucu Esra Erol'un eşi Ali Özbir, Anneler Günü'nde yaptığı paylaşımla Erol'un hamile olduğunu ima eden bir paylaşım yaptı.

13.05.2019 09:51  Güncelleme: 09:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şubat ayında sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımın altına düştüğü yorumla ailelerine bir kız bebek katılacağını ima etmişti. Ancak Esra Erol, eşinin paylaşımını kısa sürede yalanlayarak bi yanlış anlaşılma olduğunu açıkladı. Ali Özbir, bu sefer de Anneler Günü'nde yaptığı paylaşımla bebek müjdesi verdi.

"2 PAŞAMIN ANNESİ YOLDAKİ BEBİŞİN ANNESİ"

Eşi Esra Erol'un anneler gününü kutlayan bir mesaj atan Ali Özbir bu mesajda kullandığı: "2 paşamın annesi yoldaki bebişin annesi… Anneler gününü kutlarım. Tabi ki doğum gününü de unutmadım o da storyde bakmanızı tavsiye ederim" ifadeleriyle bir kez daha takipçilerini heyecanlandırdı.

MESAJ YAĞDI

Özbir'in kimi takipçileri 'hayırlı olsun' mesajları yazarken kimileri de Şubat ayındaki bebek müjdesi haberine atıfta bulunarak bunun yeni bir şaka olabileceğini söyledi.

Ali Özbir, Eşi Esra Erol'un Hamile Olduğunu İma Etti

ESRA EROL'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Eşinin bu paylaşımının ardından Erol'dan açıklama da gecikmedi. Erol bu paylaşımın altına "Allah isteyenlere nasip etsin; şaka tabii ki" yanıtını yazdı.

Ali Özbir, Eşi Esra Erol\'un Hamile Olduğunu İma Etti

Son Dakika Magazin Ali Özbir, Eşi Esra Erol'un Hamile Olduğunu İma Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • BAYBURTLU: AILE YUVALARINI MAHVETTINIZ KENDINIZ ILE BIRLIKDE SIZE UYANLARIDA HELAK EDIYORSUNUZ 18 0 Yanıtla
  • Kartal: Bize ne lan, memleketin durumuna bak bunların derdine bak 17 0 Yanıtla
  • Selo: Çok önemli bir haber millet halk vatandaş işsizlikle n aç geziyor bu dana lar hamile kalmista ima etmişte lan oğlu evlendirme programı yapacağınıza insanlara İŞ imkanı programlar sunun gerizekali lar reyting yapicaz diye 15 1 Yanıtla
  • CAHİDE PAMUK: Bİ ZE NE 6 0 Yanıtla
  • He : Herşey çooooook güzel olacak 3 2 Yanıtla
  • Songül güven: Önce tebrik ediyorum inşallah senin gibi hayirli bir kız evladın olur . Böyle düşunenlere inat yoksada yap esracım ,senin gibi iyi yurekli insanlara cok ihtiyacımiz var seni seviyorum senin porogramina konuk olduk ama sana doyasiya sarilamadim oda birdaha geldiğimde inşallah 0 3 Yanıtla
  • Hmm: Esra erol un bu ülkeye ne hayrı olmuş. Yıllardır program yapar. Kendi eğlenir milleti dert alir. Hep çarpık ilişkiler programında yer aliyor. Yozlastirdilar bizi. Gözümüze gözümüze dayattilar alın bunu izleyin diye. Şimdi de toplum niye bu halde diye vahlaniyoruz. 1 0 Yanıtla

Advertisement