All Originals Party Biletin Adidas'tan! - Son Dakika
Güncel

All Originals Party Biletin Adidas'tan!

All Originals Party Biletin Adidas\'tan!

Originals, sanat, moda, tasarım ve müziğin en orijinal örneklerini bir araya toplayarak üçüncü yılında daha da genişletiyor.

26.09.2012 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

adidas Originals mağazalarından alışveriş yapanlar 6 Ekim'de Hasköy Yün İplik Fabrikası'nda gerçekleşecek all originals party biletine sahip olma fırsatı yakalıyor.

Modayı sokaklara taşıyan adidas Originals, geçen iki yılda yarattığı parti konseptini; sanat, moda, tasarım ve müziğin en orijinal örneklerini bir araya toplayarak üçüncü yılında daha da genişletiyor. Modern müziğin önemli isimlerinden biri olan yapımcı ve müzisyen Mark Ronson, pop müziğe alternatif bir yorum kazandıran Sam Sparro, son dönemin gözde gruplarından Multitap, Solardip, Sapan, The Ringo Jets, The Away Days'in de katılacağı 'all originals party'de Radyo Eksen ve radioadidasoriginals.com DJ'leri de sahne alacak.

6 Ekim Cumartesi adidas Originals günü olacak

all originals party'e katılanlar, adidas ürünlerinin satıldığı pop-up store'da vakit geçirebilecek, instagram ve photo booth aktiviteleriyle ve sokak sanatçılarının çeşitli gösterileriyle eğlenecekler. Kapıların saat 14.30'da açılacağı partide, yiyecek ve içecek alanları ve daha birçok sürpriz ile sokağa dair her şey olacak.

adidas Originals mağazalarında ''all originals party'' bileti kazanma şansı

adidas, Originals mağazalarından yapılacak olan 75 TL ve üzeri her alışverişe, all originals party bileti hediye ediyor. Beyoğlu Originals, Kanyon, Gordion ve Palladium Originals mağazalarından 75 TL ve üzeri alışveriş yapanlar, 6 Ekim'deki bu muhteşem partinin biletine sahip olma şansını yakalıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel All Originals Party Biletin Adidas'tan! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement