Allan Percy'den Her Güne Bir Reçete İçeren Seri - Son Dakika
Güncel

Allan Percy'den Her Güne Bir Reçete İçeren Seri

Yazar Allan Percy'nin ünlü düşünürlerin eserlerinden esinlenerek yazdığı, okurların yaşam kalitesini yükseltecek ve onlara hayata dair ipuçları veren reçeteleri, çok satanlarda yer almaya devam ediyor.

07.11.2017 10:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HAYATLA NASIL BAŞ EDEBİLECEĞİNİZİ GÖSTEREN 99 REÇETE…

İlk olarak bilge, kışkırtıcı ve ilham verici bir kullanma kılavuzu olan "Her Güne Bir Nietzsche" kitabı ile okurlar ile buluşan Allan Percy, kitabında Nietzsche'nin felsefesinden 99 damla alarak hayatı nasıl istediğimiz gibi yön verebileceğinizi gösteriyor. Her Güne Bir Nietzsche"yi okuyanlar felsefeyi hayatlarında nasıl uygulayabileceklerini kolaylıkla öğrenecekler.

HAYATINIZI HER GÜNÜNDE AŞKIN TADINI ÇIKARABİLECEĞİNİZ 72 REÇETE…

Aşkın her özelliğini hayati bir mesele olarak görenler için taptaze ve etkileyici bir kitap olan "Her Güne Bir Shakespeare" serinin ikinci kitabı olarak aşkın tadını çıkarabilecek 72 reçete ile karşımıza çıkıyor. Dünya yazarları arasında hiçbiri aşkın gizemini Shakespeare kadar derinlemesine ele almadığını savunan Allan Percy yine reçeteleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor.

BİBLİYOTERAPİ TÜRÜNDE 99 REÇETE…

Geçtiğimiz ay raflarda yer alan serinin son kitabı "Her Güne Bir Kafka" ise ruhsal yaralarımızı sarmak ve günlük yaşamımızda uygulayabilmemiz için tasarlanan pratik bilgilerin ve psikolojik yorumların 99 reçete ile karşımıza çıkıyor. Kafka'nın reçeteleri, mutluluk yolunu kaybetmeden günlük kargaşa ve fırtınalı süreçlerden çıkmamız için yazılmış bir başucu kitabı niteliği taşıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Allan Percy'den Her Güne Bir Reçete İçeren Seri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement