Altınordu Mazlum'dan Vazgeçti - Son Dakika
Güncel

Altınordu Mazlum'dan Vazgeçti

Altınordu Mazlum\'dan Vazgeçti

Ptt 1'inci Ligi ekiplerinden Altınordu, geçtiğimiz hafta prensip anlaşmasına vardığı Menemen Belediyesporlu sağ bek Mazlum Demir'in transferi konusunda sonuç alamadı.

20.07.2016 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ptt 1'inci Ligi ekiplerinden Altınordu, geçtiğimiz hafta prensip anlaşmasına vardığı Menemen Belediyesporlu sağ bek Mazlum Demir'in transferi konusunda  sonuç alamadı.

Genel Kaptan Sedat Gündoğdu, ismi uzun süredir gündemde olan 25 yaşındaki futbolcuyla yaptıkları görüşmeler sonrası her konuda anlaşma sağladıklarını, ancak Menemenli yöneticilerin sürekli olarak transferi yokuşa sürdüklerini belirterek, "Mazlum'u almaktan vazgeçtik" açıklamasını yaptı.

"Altınordu, prensiplerle yönetilen bir kurumdur" diyen Sedat Gündoğdu, "Menemen Belediyespor'un Mazlum konusundaki tavrı, ne yazık ki bu prensiplerimize uygun düşmedi" diye konuştu.

Menemen Belediyespor'un 200 bin TL bonservis ücreti istediği genç futbolcunun transfer olabilmek için bu paranın Altınordu'dan alacağı ücretten düşülmesini kabul ettiği, ancak Menemenli yöneticilerin önce rakamı artırdığı, sonra da tümünü peşin istediği öğrenildi.

ÜSTÜN'DEN GOL MESAJI

Altınordu'nun Hollanda kampı sürerken kırmızı lacivertli ekibin yeni hücum silahı Üstün Bilgi, atacağı gollerden çok, sezon sonunda hedefe ulaşmalarının önemli olduğunu dile getirdi. Profesyonel liglerde 79 golü bulunan, 2011-12 sezonunda Kızılcahamamspor formasıyla 2'nci Lig'de fieleleri 24 kez sarsarak gol kralı olan Üstün, şunları söyledi:

"Kariyer rekoru kırmak isterim ancak bu goller amaca ulaşırsak anlamlı olur. Buradaki kolej havası, gençlerle uyumumuz, herkesin hedefe odaklanması bizi başarıya götürecek. Bir bütünün parçalarıyız. Sistem, kusursuz çalışmaya başladı. Hiçbir adaptasyon sorunu yaşamadım. Kariyerim açısından çok doğru tercih yaptığımı düşünüyorum."

- İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Altınordu Mazlum'dan Vazgeçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement