Amasya Uluslararası Atatürk Kültür ve Sanat Festivali - Son Dakika
Yerel

Amasya Uluslararası Atatürk Kültür ve Sanat Festivali

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Amasya Uluslararası Atatürk Kültür ve Sanat Festivali'ne 5 bakanın katılımını beklediklerini söyledi.

05.06.2012 14:00

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Amasya Uluslararası Atatürk Kültür ve Sanat Festivali'ne 5 bakanın katılımını beklediklerini söyledi.

Özdemir, makamında düzenlediği basın toplantısında, Amasya Valiliği ile Amasya Belediye Başkanlığı işbirliğinde 12-22 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek Amasya Uluslararası Atatürk Kültür ve Sanat Festivali'nin hazırlıklarının tamamlandığını söyledi.

Amasya Tamimi'nin yazılarak yayımlanmasının 93'üncü yıl dönümü kutlamaları kapsamında geleneksel olarak düzenlenen festivalin bu yıl da çeşitli etkinliklerle kutlanacağını anımsatan Özdemir, festival programı hakkında şu bilgileri verdi:

"Dolu dolu bir festival hazırladık. Festivalimize bu yıl yoğun bir şekilde devlet büyüklerimizin katılmasını bekliyoruz. İlk gün Dışişleri Bakanımız Ahmet Davutoğlu, 14 Haziran'da Türk Telekom tarafından hazırlanan geceye Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Binali Yıldırım gelecek. 15 Haziran'da Altın Elma Beste Yarışmasına Kültür ve Turizm Bakanımız Ertuğrul Günay, 16 Haziran'da düzenlenecek karakucak güreş müsabakalarına kesin olmamakla birlikte İçişleri Bakanımız İdris Naim Şahin ile festivalin son günlerine doğru Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç gelecek. Festivalimize 5 bakanımızın katılmasını bekliyoruz. Bu bakanlarımız aksi bir durum olmadığı sürece etkinliklere katılma sözü verdi."

Muhabir: Fatih Mehmet Kürkçü

Yayıncı: Orhan Topal - AMASYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Amasya Uluslararası Atatürk Kültür ve Sanat Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement