Angelina Dava Açmadan Önce Brad Eski Karısıyla Otel Odasında Buluşmuş - Son Dakika
Magazin

Angelina Dava Açmadan Önce Brad Eski Karısıyla Otel Odasında Buluşmuş

Angelina Jolie'nin kendisine boşanma davası açtığı Brad Pitt'in, boşanma davası açılmadan önce eski eşiyle otel odasında buluştuğu ortaya çıktı.

28.09.2016 20:50  Güncelleme: 09:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Radaronline magazin sitesi, Jennifer Aniston'un yaklaşık bir ay önce eski eşi Brad Pitt ile gizlice bir otelin suit odasında buluştuğunu iddia etti. İddiaya göre Brad Pitt'in Anegline Jolie ile olan evliliğinde yaşadığı zorlukları Anistona anlatmak için bir araya geldi.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Magazin sitesine göre çiftin Brad Pitt ile ayrılmadan bir kaç hafta önce New York'ta bir otelin suit odasına beraber giderken güvenlik kamerası tarafından görüntülendiler.

2005 YILINDA AYRILDIĞI EŞİ İLE BULUŞMUŞ

52 yaşındaki Brad Pitt'in Anegline Jolie ile olan evliliğinde yaşadığı zorlukları Aniston'a anlatmak ve yaşadığı zorluklara karşı bir çözüm bulmak için 2005 yılında ayrıldığı eşi ile buluştuğu düşünülüyor.

ESKİ EŞİ BRAD'DEN AYRILINCA ZOR GÜNLER GEÇİRMİŞTİ

Jennifer ve Pitt beş yıllık evli iken aniden ayrılmışlardı. Şu an Justin Theroux ile mutlu bir evliliği olan Jennifer Aniston eski eşi Brad Pitt'in, Angeline ile ilişki yaşayıp kendisinden boşanması nedeni ile duygusal anlamda zor günler geçirmişti.

Geçen hafta Angelina, Brad Pitt'ten ayrılmak için boşanma davası açmıştı.

Angelina Dava Açmadan Önce Brad Eski Karısıyla Otel Odasında Buluşmuş

Son Dakika Magazin Angelina Dava Açmadan Önce Brad Eski Karısıyla Otel Odasında Buluşmuş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement