Ankara'da bir baro tarihte ilk defa iftar düzenledi! 2 No'lu Baro Başkanı Korkmaz açıklamalarda bulundu - Son Dakika
Güncel

Ankara'da bir baro tarihte ilk defa iftar düzenledi! 2 No'lu Baro Başkanı Korkmaz açıklamalarda bulundu

Ankara 2 No'lu Barosu, tarihte ilk defa bir iftar programına imza attı. Programla ilgili konuşan Ankara 2 No'lu Baro Başkanı Av. Eyüphan Korkmaz, "Ben ilk defa böyle bir programa katıldım ancak bakan yardımcımız için de ilk olmuş. Bu bizim için önemliydi" ifadelerini kullandı.

13.04.2022 17:35  Güncelleme: 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara 2 No'lu Baro Başkanı Av. Eyüphan Korkmaz gündeme dair açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz hafta Ankara 2 No'lu Baro tarafından düzenlenen iftar programı 600'den fazla avukatı bir araya getirmiş ve görevde 50 yılı aşan avukatlar bile Ankara'da ilk defa bir baro tarafından düzenlenen iftar programına katıldıklarını söylemişlerdi.

GÜNDEME İLİŞKİN KONUŞTU

Ankara 2 No'lu Baro Başkanı Av. Eyüphan Korkmaz, Ankara Adliyesi'nde bulunan makamında Medya Ankara Genel Yayın Yönetmeni Bayram Polat'a değerlendirmelerde bulundu. Korkmaz, "5 Nisan'da avukatlarımızın bir araya gelmesini sağlayarak, birliktelik programına imza attık. Aynı yaklaşımı 8 Mart'larda da devam ettirmeyi düşünüyoruz" dedi.

"BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİK"

Bizim için avukatlar günü önemliydi. Bu yıl Ramazan'a denk geldi ve Ramazan olunca da aklımıza iftar geldi. 5 Nisan'da 600'e aşkın meslektaşımızla bir araya geldik. Ben 22 yıllık meslek yaşamımda ilk kez böyle bir iftara eşlik ediyorum ama Adalet Bakan Yardımcımız da ilk defa böyle bir etkinliğe katıldığını söyledi. Bunlar da bizim için sevindirici bir durum oldu" diye konuştu.

Kaynak: Medya Ankara - Haberler.com

Ankara\'da bir baro tarihte ilk defa iftar düzenledi! 2 No\'lu Baro Başkanı Korkmaz açıklamalarda bulundu

Son Dakika Güncel Ankara'da bir baro tarihte ilk defa iftar düzenledi! 2 No'lu Baro Başkanı Korkmaz açıklamalarda bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement