Anne ve oğlunun cansız bedenleri bulundu! Kapıda "Bomba var, yaklaşmayın" notu asılıydı - Son Dakika
3.Sayfa

Anne ve oğlunun cansız bedenleri bulundu! Kapıda "Bomba var, yaklaşmayın" notu asılıydı

Beylikdüzü'nde bir anne ve oğlunun cansız bedenleri oturdukları evde bulundu. İki farklı odada bulunan cansız bedenlerin kapılarında "Bomba düzeneği var yaklaşmayın" notu yazılı olarak bulundu. Polis incelemelerine devam ederken, odada iki adet tabanca bulunduğu da öğrenildi.

21.06.2021 07:33  Güncelleme: 07:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi'nde akşam saatlerinde 3 katlı bir binanın ikinci katında bulunan bir daireden koku gelmesi üzerine bina sakinleri durumu polis ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri daireye çilingir yardımıyla girdi.

"BOMBA VAR YAKLAŞMAYIN"

Daireye giren polis ekipleri içeride oda kapısında asılı bir notta "Bomba düzeneği var yaklaşmayın" yazdığını tespit etti. Polis ekipleri olayın yaşandığı bina ile yanındaki apartmanda yaşayan vatandaşları hemen tahliye etti. Bomba imha uzmanı polis ekiplerinin incelemesi üzerine herhangi bir düzeneğe rastlamadı.

Anne ve oğlunun cesetleri, 'Bomba var, yaklaşmayın' notu asılan odalarda bulundu

CANSIZ BEDENLERİ BULUNDU

Her iki odaya da giren polis ekipleri anne ve oğlunun cansız bedenleri ile karşılaştı. Odada iki adet tabanca bulunduğu da öğrenildi. Polis ekiplerinin dairedeki detaylı incelemesi devam ediyor.

Anne ve oğlunun cansız bedenleri bulundu! Kapıda "Bomba var, yaklaşmayın" notu asılıydı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Anne ve oğlunun cansız bedenleri bulundu! Kapıda 'Bomba var, yaklaşmayın' notu asılıydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Sinan Elmira: Tamam devleti niye oayaliyirsuniz. Olmuşsunuz ve intihar neyse. Ama devleti oyalamayin . Yok bomba ihbarı yok yaklaşmayın. Girku neler yapmışlar 2 7 Yanıtla

Advertisement