Anneler Günü - Son Dakika
Güncel

Anneler Günü

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Anneler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

13.05.2018 10:42

Çanakkale Valisi Orhan Tavlı, Anneler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Vali Tavlı, mesajında, annelerin gelecek nesillerin yetiştirilmesinde büyük bir özveri gösteren, toplumun temel yapı taşı olan aileyi bir arada tutan kişiler olduğunu belirtti.

"Gösterdikleri karşılıksız sevgi, güven, fedakarlıkla, dünyadaki en yüce varlıklarımız olan annelerimizin sağlıklı, mutlu, başarılı bireylerin yetiştirilmesindeki katkıları çok büyüktür" diyen Orhan Tavlı, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Merhamet, sabır, sevgi, saygı ve fedakarlık gibi yüce duyguların karşılığı olan annelerimiz, şefkat dolu yürekleriyle sağlıklı, huzurlu bir toplum yaşantısının tesis edilmesinde de önemli rol oynamaktadırlar. Annelerimizi baş tacı yaptığımız sürece, gönüllerini hoş tuttuğumuz ve onlara layık olduğumuz müddetçe iyi bir insan, iyi bir toplum, iyi bir devlet olduğumuzu gösteririz.

Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin varlığı, vatanımızın birliği ve bütünlüğünü korumak uğruna evlatlarını şehit veren annelerimiz başta olmak üzere bütün annelerin Anneler Günü'nü kutluyor, ellerinden öpüyorum."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Anneler Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement