Antalya'da Emekli İtalyan Doktora Kapkaç Şoku - Son Dakika
3. Sayfa

Antalya'da Emekli İtalyan Doktora Kapkaç Şoku

- Antalya'da emekli İtalyan doktora kapkaç şoku Tramvaya binmek için otobüs kartını çıkarmaya çalışan kadının cüzdanını çaldılarANTALYA - Antalya'da tramvaya binmek için cüzdanından otobüs kartını çıkartmaya çalışan emekli İtalyan kadın doktor, kapkaça uğradı.

14.04.2019 11:39

- Antalya'da emekli İtalyan doktora kapkaç şoku

Tramvaya binmek için otobüs kartını çıkarmaya çalışan kadının cüzdanını çaldılar

ANTALYA - Antalya'da tramvaya binmek için cüzdanından otobüs kartını çıkartmaya çalışan emekli İtalyan kadın doktor, kapkaça uğradı.

Olay, Muratpaşa ilçesi, Bahçelievler Mahallesi'nde saat 10.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre emekli İtalyan doktor Marteca Farias Re, tramvaya binmek için otobüs kartını cüzdanından çıkardı. Bu sırada kimliği belirsiz 3 kişi İtalyan doktorun cüzdanını alıp kaçtı. Neye uğradığını anlamayan Marteca Farias Re'nin yanına damadı, kızı ve komşuları gelerek, durum polis ekiplerine bildirildi. Olay yerine gelen ekipler, emekli doktordan ve komşulardan şüphelilerin eşkalini isteyerek, bölgede çalışma başlattı. Marteca Farias Re ise cüzdanında 200 TL nakit para, oturma izni belgesi, kredi kartları ve Arjantin bankalarına ait 5 tane kartının olduğunu söyledi.

Antalya\'da Emekli İtalyan Doktora Kapkaç Şoku
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Antalya'da Emekli İtalyan Doktora Kapkaç Şoku - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement