Diş hekimini darbettiği iddia edilen hasta asıl darbedilenin kendisi olduğunu söyledi - Son Dakika
3.Sayfa

Diş hekimini darbettiği iddia edilen hasta asıl darbedilenin kendisi olduğunu söyledi

Antalya'da, diş tedavisi için Muratpaşa'daki bir diş hekiminden hizmet alan Ali Osman Gülgör, hizmetten memnun kalmayınca diş hekimiyle davalık oldu. Dava süreci devam ederken, kendisini darbettiğini iddia eden diş hekimini yalanlayan Gülgör, asıl kendisinin saldırıya uğradığını iddia etti.

09.08.2020 13:43  Güncelleme: 10:38

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde yaşanan olayda, tedavi konusunda anlaşamayan hasta Ali Osman Gülgör (40) ile diş doktoru Ali Yiğit Demirci (34) birbirlerine dava açtı. Dava süreci devam ederken Demirci, Gülgör'ün kliniğe gelerek kendisini darbettiğini iddia etti. Bunun üzerine Gülgör (40), "Ben darbetmedim, esas o beni darbetti. Kafama ve yüzüme yumruk attı" dedi.

Diş hekimi Ali Yiğit Demirci, 1.5 yıl önce kliniğine gelen Ali Osman Gülgör'den implant tedavisi için 40 bin lira istedi. Tedaviyi kabul eden Gülgör'e, implantlar ameliyatla yerleştirildi.

DİŞLERİ KIRILMAYA BAŞLADI

Gülgör, bir süre sonra Demirci'yi arayarak, dişlerinin kırılmaya başladığını iddia etti. Zirkonyum kaplama yerine metal destekli porselen kaplama yapılmasını ve aradaki fiyat farkının da kendisine iade edilmesini istedi. Demirci ise tedavinin başarılı geçtiğini, sona yaklaşıldığını, geri dönülemeyeceğini belirterek, tedaviyi devam ettirdi. Zirkonyum kaplamaların da takılması ile tedavisi tamamlanan Gülgör, 40 bin lirayı ödedi.

DOLANDIRILDIĞINI DÜŞÜNDÜ

Ali Osman Gülgör, daha sonra diş hekimini arayarak, tedavisinin daha ucuza mal edilebileceğini, kendisinden fazla para alınarak, dolandırıldığını öne sürüp, iddiaya göre, tehditler savurdu. Gülgör, durumu tüketici mahkemesine taşıdı ve Demirci hakkında şikayetçi oldu.

BİRBİRLERİNDEN ŞİKAYETÇİ OLDULAR

İddiaya göre, dava sürerken, Ali Yiğit Demirci'nin Muratpaşa ilçesi Cebesoy Caddesi üzerindeki kliniğine 6 Ağustos günü giden Gülgör, Demirci'yi darbederek tehditler savurdu. Diş hekimi Demirci ve hasta Gülgör, polis merkezine giderek, birbirlerinden şikayetçi oldular.

Diş hekimini darbettiği iddia edilen hasta asıl darbedilenin kendisi olduğunu söyledi

"KAPIYI AÇAR AÇMAZ ÜZERİME SALDIRDI"

Diş hekimi Ali Yiğit Demirci'yi darbetmediğini öne süren Ali Osman Gülgör, asıl darbedilen ve mağdur olan tarafın kendisi olduğunu kaydetti. Darbetmek amacıyla kliniğe gitmediğini, sadece konuşmak için gittiğini anlatan Gülgör, "Kapıyı açar açmaz 'Senin ne işin var burada? Zaten mahkemeye verdin beni' diyerek üzerime saldırdı. Kafama ve yüzüme yumruk attı. Kafamdaki şişlik hala geçmedi" dedi.

Ali Yiğit Demirci hakkında şikayetçi olduğunu da anlatan Ali Osman Gülgör, olayın ardından aldığı darp raporuyla ikinci defa mahkemeye başvurduğunu kaydetti.

Diş hekimini darbettiği iddia edilen hasta asıl darbedilenin kendisi olduğunu söyledi
Diş hekimini darbettiği iddia edilen hasta asıl darbedilenin kendisi olduğunu söyledi
Diş hekimini darbettiği iddia edilen hasta asıl darbedilenin kendisi olduğunu söyledi
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Diş hekimini darbettiği iddia edilen hasta asıl darbedilenin kendisi olduğunu söyledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (31)

  • Adem bilir: Sağlık bakanlığı bu tür olaylarda müfettiş gönderip inceleme yapmalı doktorun diploması iptal edilmeli insanların sağlığını bu kadar hafife almamaları gerekmez mi 6 5 Yanıtla
    Milo: Doktor suclu degil ki.sallama 2 1
  • HİÇ ÇAMURA YATMA....: Çamura yatma .Ver DR .un parasını.Fiyatını önce konuşaydın. 9 0 Yanıtla
  • Doktora diş hekimine öğretmene: Sürekli saldıran cahil cühela takımı bunlar. Okumuş eğitimli insanlara karşı alerjileri var. Ücret vermemek için adam çamura yatmış belliki 3 2 Yanıtla
  • kemal çelebi: hiçbişey anlamadım 3 1 Yanıtla
  • Selim Kara: Doktorun parasını vermiş adam ama doktor işini doğru yapmamış hastayı dolandırmış sen daha haberi anlamadan yorum yapmışsın birdha oku haber i tam anla önce 4 0 Yanıtla
  • gjnjkakskka: profesyonel ce bir diş çalışması yapmış teşekkür etmen gerek ücret hakkında birşey diyemem 2 1 Yanıtla
  • Doğrucu davut: şemsiye hikayesini hatırlatmak istedim 2 1 Yanıtla
  • erol: kesin izmirlidir 0 1 Yanıtla
  • ceyhun: her şey çok güzel oluyor... 0 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement