'Arkadaşlar Arasında' Filmi Özel Gösterim Yaptı! - Son Dakika
Güncel

'Arkadaşlar Arasında' Filmi Özel Gösterim Yaptı!

\'Arkadaşlar Arasında\' Filmi Özel Gösterim Yaptı!

'Arkadaşlar Arasında' filmi 18 Aralık Çarşamba akşamı Alkent Wings Cinecity'de vizyon öncesi özel gösterimini gerçekleştirdi

19.12.2013 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İSMİ SOSYAL MEDYADA BULUNAN 'ARKADAŞLAR ARASINDA' FİLMİ ÖZEL GÖSTERİM YAPTI!

Uzun sure 'İsmi Söylenemeyen Film' olarak anılan 'Arkadaşlar Arasında' filmi 18 Aralık Çarşamba akşamı Alkent Wings Cinecity'de vizyon öncesi özel gösterimini gerçekleştirdi. Gökhan Horzum'un yazıp yönettiği film 30'larındaki 4 arkadaşı ve izleyiciyi keyifli bir rakı sofrasında buluşturdu. İbrahim Kendirci, Salih Bademci, Fırat Albayram ve Sertan Erkaçan'ın başrollerini paylaştığı ve Deniz Alan, Canan Atalay, Ferit Aktuğ ve Mehmet Özgür'ün de kendilerine eşlik ettiği film 20 Aralık Cuma günü vizyona girmeden önce görücüye çıktı.

Organize Filmler ve Altıüstü Film yapımı 'Arkadaşlar Arasında'nın özel gösterimine sanat, medya, iş ve spor dünyasından; Ekin Türkmen, Engin Hepileri, Aslı EnverBirkan Sokullu, Ayça İnci, Gökhan Şeşen, Ayten Uncuoğlu, Burak Altay, Gökçe Yanardağ, Efecan Şenolsun, Ceylan Saner, Furkan Andıç, Ezgi Eyüboğlu, Füsun Önal ve Beşiktaş Spor Klubü ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi gibi isimler de katıldı.

Film gösteriminden önce kırmızı halıda basının karşısına geçen ekip basınla sohbet etti. 'Çok mutluyuz, filmimiz nihayet vizyona giriyor. Biz çok keyifle çektik, çok emek verdik. İzleyicimiz de umarız beğenir.' diyen Gökhan Horzum oyuncu arkadaşlarına da tek tek teşekkür etti.

Gösterimin ardından konukları ve arkadaşları ile pasta kesen 'Arkadaşlar Arasında' oyuncuları tebrikleri kabul etti. Pastayı keserken şakalaşan oyuncular ardından "Arkadaşlar arasında bir film çektik ve şimdi de arkadaşlarımızla bu galayı gerçekleştirdik. Bu gece bizimle burada olan herkese çok teşekkür ederiz." Dedikten sonra konuklarıyla beraber Alkent Bej café'deki after partyde uzun uzun sohbet edip, eğlendi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Arkadaşlar Arasında' Filmi Özel Gösterim Yaptı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement