Arzu Film'in Efsane Filmleri, Blu-Ray ve Dvd Olarak Satışa Çıkacak Mı? - Son Dakika
Teknoloji

Arzu Film'in Efsane Filmleri, Blu-Ray ve Dvd Olarak Satışa Çıkacak Mı?

Arzu Film\'in Efsane Filmleri, Blu-Ray ve Dvd Olarak Satışa Çıkacak Mı?

Hababam Sınıfı, Tarkan, Salak Milyoner ve daha niceleri...

16.11.2015 13:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Mahmut Saral - -

Türk Sineması'nın en önemli isimlerinden olan Arzu Film, şimdiye kadar birçok başarılı filmle karşımıza çıktı.


Hababam Sınıfı serisi, Tarkan serisi, Mavi Boncuk, Köyden İndim Şehire, Salak Milyoner, Banker Bilo, Şeker Pare, Çöpçüler Kralı, Salako, Tosun Paşa, Arabesk ve daha birçok film, günümüzde bile büyük ilgiyle izleniyor, en çok izlenenler listesinde üst sıralarda yer alıyor.


Arzu Film, yakın bir zamanda YouTube kanalını hizmete sokmuş ve bu kanalda birçok filmini restorasyonlu ve yüksek çözünürlüklü olarak sinemaseverlerin beğenisine sunmuştu. Buraya tıklayarak ulaşabileceğiniz sayfada, birçok filmi izleyebilirsiniz.


Peki ama Arzu Film, artık klasik statüsüne erişmiş bu filmleri koleksiyonluk sürüm paketi ya da Blu-Ray film paketi gibi seçeneklerle izleyiciye sunmayı düşünüyor mu?


Bu konuyu Arzu Film'le konuştuk ve aldığımız cevap şöyle oldu:


Bu filmler, günümüzde de televizyonlarda yayınlanıyor ve yayınlandıkları gün, en çok izlenen yapımlar arasında yer alıyor. Yıllar geçmesine rağmen hala bu filmlere büyük bir ilgi var. Biz de televizyonlardaki filmlerimizin rating seviyelerine etki etmemesi için DVD ya da Blu-Ray olarak bu filmleri satışa sunmayı şimdilik düşünmüyoruz. Zaten dikkat ettiyseniz, uzun süredir de bu filmlerin VCD ve DVD versiyonları hazırlanmamıştı.


Arzu Film'e yönelttiğimiz bir diğer soru ise, uydu kanallarında sürekli yayınlanan Türk filmleriydi. Bu izinsiz yayınlar hakkında da Arzu Film'in takip ettiği bir yasal süreç var ve yakında yeni davalar da yolda. Böylelikle hem kalitesiz yayınların önüne geçilecek hem de haksız kazanç elde edenler engellenmiş olacak.



Mahmut Saral - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Arzu Film'in Efsane Filmleri, Blu-Ray ve Dvd Olarak Satışa Çıkacak Mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement