Atletizmin Kalbi İstanbul'da Atacak - Son Dakika
Güncel

Atletizmin Kalbi İstanbul'da Atacak

İstanbul, dünyanın önemli sporcularının boy göstereceği bir organizasyona ev sahipliği yapıyor.

17.02.2018 15:59  Güncelleme: 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Atletizm Federasyonu işbirliği ile düzenlenen Uluslararası İstanbul Salon Atletizm Kupası'nda, Olimpiyat Oyunları, Dünya Atletizm Şampiyonası ve Avrupa Şampiyonası'nda derece alan tanınmış sporcular yarışacak.

Uluslararası İstanbul Salon Atletizm Kupası bu yıl 4. kez düzenleniyor. Avrupa Atletizm Birliği Permit kategorisinde ikinci kez düzenlenecek olan Uluslararası İstanbul Salon Atletizm Kupası 18 Şubat 2018 tarihinde Ataköy'de bulunan Türkiye Atletizm Federasyonu Atletizm Salonu'nda ''Dünyanın Hızı İstanbul'da'' sloganı ile düzenlenecek.

35 ÜLKEDEN 135 SPORCU MADALYA İÇİN YARIŞACAK

Uluslararası takvimde yer alan yarışlar, Türkiye Atletizm Federasyonu (TAF) Yarışma Talimatına, Uluslararası Atletizm Federasyonu (IAAF) yarışma kurallarına ve statüde belirtilen özel hükümlere uygun olarak organize edilecek.

Türkiye'nin yanı sıra Yunanistan, Ukrayna, Romanya, Çekya, Hırvatistan, Kenya, Etiyopya, Kanada, Slovenya, Bulgaristan, Bosna Hersek ve Hollanda başta olmak üzere 35 ülkeden 135 sporcu 13 branşta madalya için ter dökecek. Etkinlik saat 15.00'te başlayacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Atletizmin Kalbi İstanbul'da Atacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Kayseri'de K-Şarj Elektrikli Araç Şarj İstasyonu Açıldı
    14:44 Kayseri'de K-Şarj Elektrikli Araç Şarj İstasyonu Açıldı

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri ve Civarı Elektrik Türk AŞ ile Hunat Enerji şirketinin hizmete sunduğu K-Şarj elektrikli araç şarj istasyonunun açılış törenine katıldı. Açılış töreninde konuşan Büyükkılıç, elektrikli araba sayısının arttığını ve belediyenin de elektrikli otobüslerle filoyu zenginleştirdiğini belirtti. Ayrıca, Millet Bahçesi'nde güneş enerji santrali destekli şarj üniteleri projesi için talimat verdiğini söyledi. K-Şarj elektrikli araç şarj istasyonu, 35 milyon TL'lik bir yatırımla hayata geçirildi ve KCETAŞ tarafından yüzde 20 indirimli hizmet verecek.

  • Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Mutaflar Mahallesi'ni ziyaret etti
    14:44 Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, Mutaflar Mahallesi'ni ziyaret etti

    Başkan Kıvrak, Mutaflar Mahallesi'nde vatandaşlara projelerini anlattı ve düğün salonunu yeniden düzenleyeceklerini duyurdu.

  • Osmaneli Anaokulu'ndan Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Sergisi
    14:41 Osmaneli Anaokulu'ndan Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Sergisi

    Bilecik'in Osmaneli İlçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Programı kapsamında, Osmaneli Anaokulu öğrencileri ve velileri tarafından hazırlanan açık hava sergisi büyük ilgi gördü.

  • Şırnak Uludere kara yolu sağanak sonucu ulaşıma kapandı
    14:41 Şırnak Uludere kara yolu sağanak sonucu ulaşıma kapandı

    Uludere ilçesinde yaşanan sağanak sonucu Şırnak-Uludere kara yolu Uludere 3 ve Uludere 5 köprüleri mevkisinde akarsuyun debisi yükselerek taştı. Bu durum sonucunda araçlar mahsur kaldı ve yol ulaşıma kapandı. Kepçelerin yardımıyla araçlar kurtarıldı ve yol açma çalışmaları devam ediyor.

  • Diyarbakır'da DEM Parti yöneticileri ve Gençlik Meclisi üyelerine operasyon: 15 kişi gözaltına alındı
    14:39 Diyarbakır'da DEM Parti yöneticileri ve Gençlik Meclisi üyelerine operasyon: 15 kişi gözaltına alındı

    Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında polis ekipleri, belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Operasyonda DEM Parti yöneticileri ve Gençlik Meclisi üyeleri de dahil olmak üzere 15 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki sorgusu devam ediyor.

  • Antalya'da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 14 şüpheli gözaltına alındı
    14:37 Antalya'da düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 14 şüpheli gözaltına alındı

    Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kent genelinde kaçakçılık faaliyetlerinin önlenmesine yönelik çalışma başlattı. Operasyonda 1 milyon 515 bin boş makaron, 8 bin 140 puro, sahte bandroller, elektronik sigaralar, güneş gözlükleri, kaçak tütün, 5 kaçak cep telefonu, 2 sigara sarma makinesi ve 8 bin 245 litre sahte alkol ele geçirildi. 14 şüpheli gözaltına alındı.


Advertisement