Avlu Dizisinin 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? - Son Dakika
Dizi

Avlu Dizisinin 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Perşembe akşamı ekranlara gelen Avlu dizisinde, isyan sırasında Jale'nin hayatını kaybetmesi Deniz başta olmak üzere tüm tayfada intikam hırsını körükledi. Avlu dizisinde neler oldu? Avlu dizisinin 19. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

02.11.2018 09:36

Alkolik eşine rağmen kızı için hayatta kalmaya çalışan ancak hiç beklemediği bir zamanda hayatı altüst olan bir anne ve sonradan hayatına dahil olan kader arkadaşlarının mücadelelerini konu alan nin ekranlara gelen son bölümünde neler oldu?

AVLU DİZİSİNİN 18. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Yaşanan büyük isyanda hayatını kaybeden Jale'nin cenazesi herkeste büyük üzüntüye neden oldu. Deniz de bu arada kızının mezarın kapanarak yakarır. Avlu'ya döndüklerinde Jale'nin eşyalarını toplayan Dudu, Jale'nin ölümünden kendini sorumlu tutar ve arkadaşları ona destek olmaya çalışır.

MÜFETTİŞ YAŞANAN OLAYLARDA ZERRİN'İ SUÇLAR

Soruşturma için gelen müfettiş, Jale'yi vuran Ayşe'nin tabancayı nasıl bulduğunu Zerrin'e sorar. Zerrin ise konuyla ilgili Kudret'i çağırır ve onun itiraf etmesini sağlayarak Kudret'i hücreye attırır. Kudret'in suçu üstlenmesi Zerrin'i kurtarama ve müfettiş olaylarla ilgili Zerrin'i suçlayarak ağır ceza alacağını söyler.

Avlu Dizisinin 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

ALP NACİYE'Yİ TEHDİT EDER

İntihar girişiminde bulunan Naciye hastanede kendine gelir ve Alp'in adamı hastaneye, Naciye'ye telefon vermeye gelir. O telefondan Alp arar ve Naciye'yi kızı Özge'nin hayatı ile tehdit eder. Naciye kendisini görmeye gelen kızının Alp ile evleneceğini öğrenince ona sadece mutlu olmasını istediğini söyler.

AZRA BİR GÜNLÜĞÜNE DIŞARI ÇIKIYOR

Zerrin, Azra'nın tahliyesine az kaldığı için iş araması için bir günlüğüne izin verileceğini söyler. Murat ise bu sırada Zerrin'in geçmişi ile ilgili, onu tanıyan gardiyanlardan Meltem ile konuşur. Azra'nın dışarıya çıkacak olması koğuşta heyecana neden olur ve Deniz'de onun yokluğunda hepsine sahip çıkacağı sözünü verir.

Avlu Dizisinin 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

ZERRİN'İN SAKLADIĞI SIR NE?

Murat, daha önce Zerrin'i tanıyan Ayfer ile konuşmak için kaldığı hapishaneye gider. Şüphelerini dile getiren Murat'a Ayfer, ondan uzak durması gerektiğini ısrarla söyler. Zerrrin'in neden bu kadar kötülük yaptığını sorunca Ayfer, 'kız kardeşinin intikamını almak için' der.

AVLU DİZİSİNİN 19. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

İzleyicide büyük merak uyandıran ve duygusal anlar yaşamasına neden olan geçtiğimiz akşam 18. bölümüyle ekranlardaydı. Dizinin 19. bölüm fragmanı Avlu tutkunları tarafından merak konusu oldu. nin 19. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

Avlu Dizisinin 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?
Avlu Dizisinin 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?
Avlu Dizisinin 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?
Avlu Dizisinin 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

Son Dakika Dizi Avlu Dizisinin 19. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement