Aydın'da Minik Sporculara 'Spora İlk Adım' Projesi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Spor

Aydın'da Minik Sporculara 'Spora İlk Adım' Projesi

Aydın\'da Minik Sporculara \'Spora İlk Adım\' Projesi
05.01.2026 14:45

4. sınıf öğrencileri, 'Spora İlk Adım' projesiyle spor alışkanlığı kazanıyor.

Aydın'da eğitim gören 4. sınıf öğrencileri, "Spora ilk adım" projesi ile hem spor alışkanlığı kazanıyor hem de sporu yaşam tarzına çeviriyor.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen "Spora ilk adım" projesi, minik öğrencilere sporu sevdirmeye devam ediyor. Gerçekleştirilen eğitimler çerçevesinde 4. sınıf öğrencileri hem eğleniyor hem de sporu seviyor. Branşlarında uzman eğitimenlerin katılımıyla verilen eğitimlerde sporun yaşam tarzına dönüştürülmesi hedeflenirken, çocukların potansiyellerini keşfetmeleri sağlanıyor.

Konu ile ilgili Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada "Spora İlk Adım Projesi ile çocuklarımız sporla tanışıyor, hareketli ve sağlıklı bir yaşam için ilk adımlarını atıyor. Proje kapsamında gerçekleştirilen etkinliklerle spor kültürü erken yaşta kazandırılıyor" ifadeleri yer aldı. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Aydın'da Minik Sporculara 'Spora İlk Adım' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement