Baba ve iki oğlu, fiyat konusunda anlaşmazlık yaşadığı esnafların dükkanını kurşunladı - Son Dakika
3.Sayfa

Baba ve iki oğlu, fiyat konusunda anlaşmazlık yaşadığı esnafların dükkanını kurşunladı

Bursa'da iki kardeş ile elektrikçi dükkanının sahipleri arasında bir ürünün fiyatı konusunda tartışma çıktı. İki kardeş, akşam saatlerinde yanlarına babalarını da alarak tekrar geldikleri iş yerinin camlarını kurşunladı. Polis, olayın ardından kaçan baba ve 2 oğlunu yakalamak için çalışma başlattı.

18.12.2020 22:32  Güncelleme: 23:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da, 20.30 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Selçukbey Mahallesi, Selçukbey Caddesi'nde meydana gelen olayda, Kürşat S. ve kardeşi İsmail S, sabah saatlerinde cadde üzerindeki bir elektrikçi dükkanına gitti. Alışveriş sırasında, bir ürünün fiyatı konusunda dükkan sahipleri A.A. ve A.A. ile Kürşat S. ve İsmail S. arasında tartışma çıktı. Tartışma, çevredekilerin araya girmesiyle son buldu.

DÜKKANA 4 KURŞUN İSABET ETTİ

Olayı öğrenen baba İbrahim S, oğulları Kürşat S. ve İsmail S'yi yanına alarak akşam saatlerinde dükkana gitti. İki grup arasında tekrar tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönmesi üzerine Kürşat S, belindeki tabancayı çıkarıp dükkan camlarına ateş etti. İhbar üzerine adrese çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, dükkan camlarına 4 kurşun isabet ettiğini belirledi. İşletme sahipleri ve görgü tanıklarının ifadelerine başvuran polis, kaçan şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Baba ve iki oğlu, fiyat konusunda anlaşmazlık yaşadığı esnafların dükkanını kurşunladı
Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Baba ve iki oğlu, fiyat konusunda anlaşmazlık yaşadığı esnafların dükkanını kurşunladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • kemal çelebi: bu neyin kafası arkadaş.. çayınıza ne katıyorlar.. illaki cahil olmak zorundamısınız.. 0 0 Yanıtla

Advertisement