Bafra Musiki Cemiyeti 2016 Sezonu Yapılan Kokteyle Açıldı - Son Dakika
Güncel

Bafra Musiki Cemiyeti 2016 Sezonu Yapılan Kokteyle Açıldı

SAMSUN (AA) – Samsun Bafra Musiki Cemiyeti 2016 yılı sezonu düzenlenen kokteyl ile açıldı.

16.02.2016 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SAMSUN (AA) – Samsun Bafra Musiki Cemiyeti 2016 yılı sezonu düzenlenen kokteyl ile açıldı.

Program Bafra Musiki Cemiyetine tahsis edilen hizmet binasında gerçekleşti.

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, burada yaptığı konuşmada, sanata ve sosyal faaliyetlere büyük önem verdiklerini belirterek, Bafra Musiki Cemiyeti'nin sezon açılışında bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu dili getirdi.

Bafra Musiki Cemiyeti'nin aktif bir cemiyet olduğunu ifade eden Şahin, "Bafra Belediyesi olarak her zaman cemiyetimize katkı sağlamaya çalıştık ve müzik severlerin yanında olduk. İnşallah daha güzel çalışmalar yapacağız ve belediye olarak en kısa sürede belediye bünyesinde konservatuarı hayata geçireceğiz" dedi.

Bafra Musiki Cemiyeti Başkanı Namık Anarat, ise Şahin'e cemiyete verdiği destekten dolayı teşekkür etti. Hedeflerinin konservatuarı kurabilmek olduğunu vurgulayan Anarat, "Bu iş belediye bünyesine geçtiği zaman elimizi ayağımızı bu işten çekmeyeceğiz. Kültürel ve sosyal faaliyetlere elimizden geldiğince tüm arkadaşlarla katkı yapmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından, Bafra Musiki Cemiyeti Koro Şefi Osman Ergen eşliğinde katılımcılara mini bir Türk Sanat Müziği konseri verildi.

Programa, Samsun İl Jandarma Komutan Vekili Jandarma Albay Vural Yıldırım, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit'inde aralarında bulunduğu protokol üyeleri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bafra Musiki Cemiyeti 2016 Sezonu Yapılan Kokteyle Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement