Banvit Yeni Konsepti ile City's Mahalle'de - Son Dakika
Güncel

Banvit Yeni Konsepti ile City's Mahalle'de

Banvit Yeni Konsepti ile City\'s Mahalle\'de

Günlük koşuşturmacanızın arasında kendinize kocaman bir yer açın.

21.03.2014 12:17  Güncelleme: 13:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Arayıp da bulamadığınız "hot dog" lezzeti klasik konsept, sağlıklı ve gurme lezzet sloganı ile City's Mahalle'de yeni açılan Banvit Sosisli dükkânında…

Günlük yaşamın telaşı içinde bir oradan bir buraya koşuştururken kısacık bir atıştırma molasına ancak vakti olanlar... İşte size Banvit'ten lezzet garantili, keyifli bir alternatif önerisi.

Sokak lezzetlerinden vazgeçemiyorsanız, sağlıklı, güvenilir ve markalı gıda tüketimine de önem veriyorsanız Banvit'in Nişantaşı City's Mahalle'deki mekânı tam size göre. Arayıp da bulamadığınız "hot dog" lezzeti, "ev yapımı domates sosu", "klasik konsept + sağlıklı ve gurme lezzet" sloganı ile City's Mahalle'de yeni açılan Banvit Sosisli dükkânında.

Ev yapımı özel sosu Banvit'in yeni ürünü gurme piliç ve dana sosislerle birleşince kaçırmamanız gereken muhteşem bir lezzet ortaya çıktı.

Banvit, yeni açtığı bu konsept dükkânla ilk defa ürünlerini pişirerek tüketicilerine sunuyor. AVM'ler için geliştirilen ve ilki City's Nişantaşı'nda açtığı bu konsept dükkânda sadece Hot Dog yemekle kalmayın, Banvit'in e-satış sitesi olan banvitburada.com'da bulunan diğer gurme lezzetlerini de almayı unutmayın.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Banvit Yeni Konsepti ile City's Mahalle'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement