Barbaros Mahallesi Sıcak Asfalta Kavuştu - Son Dakika
Güncel

Barbaros Mahallesi Sıcak Asfalta Kavuştu

Çalışmalar hakkında bilgi veren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "ekiplerimiz Erdemli'nin bir çok yerinde eş zamanlı olarak çalışmalarını sürdürüyor, hizmet alanımız çok büyük ama biz 7/24 çalışarak her yere yetişmeye çalışıyoruz" dedi.

05.05.2017 10:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Erdemli Belediyesi asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Erdemli Belediyesinin asfalt hizmetlerinin hız kesmeden devam ettiğini bildiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Barbaros Mahallesinde de belediye ekiplerinin çalışmalarını sürdürdüğünü söyledi. Erdemlinin birçok yerinde eş zamanlı olarak yol çalışmalarının sürdüğünü ifade eden Başkan Mükerrem Tollu, özellikle asfaltlama konusunda çok ciddi hizmetler ürettiklerini ve üretmeye de devam edeceklerini söyledi. Bir şehrin çağdaş olabilmesi için yollarının sağlıklı bir şekilde işlemesi gerektiğine vurgu yapan Başkan Tollu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Her zaman ifade ettiğimiz gibi bizim önceliğimiz her zaman yoldur. Çünkü yol olmadan diğer hizmetlerin yapılması mümkün değildir.Yolların kullanılabilir olması insanoğlu için bir haktır. Bu hakkı hizmete dönüştürmek için azimle çalışıyoruz. Erdemli Belediyesi olarak asfaltlama hizmeti konusunda büyük bir atağa kalkmış bulunuyoruz. Bütün eksiklikleri yerinde tespit etmiş durumdayız ve çok yakında hepsini çözüme kavuşturacağız. Bu konuda son derece iddialıyız, Erdemli sınırları içerisinde ihtiyaç olan her yere asfalt hizmetini götüreceğiz."
Yapılan hizmetleri takdirle karşılayan ve mahalle sakinleri adına konuşan Barbaros Mahalle Muhtarı Ali Dönmez ise "tüm belediye çalışanlarına ve Belediye Başkanımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz, başarılarının ve hizmetlerin devamını diliyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Barbaros Mahallesi Sıcak Asfalta Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement