Başkan Atilla: "Sur Diyarbakır'ın Kalbidir" - Son Dakika
Güncel

Başkan Atilla: "Sur Diyarbakır'ın Kalbidir"

Başkan Atilla: "Sur Diyarbakır\'ın Kalbidir"

Sur ilçesinde esnafları ziyaret eden Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, "Sur, Diyarbakır’ın kalbidir" dedi.

18.02.2018 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sur ilçesinde esnafları ziyaret eden Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, "Sur, Diyarbakır'ın kalbidir" dedi.

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla, esnafları ve vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor. Sur ilçesi Gazi ve Melikahmet Caddeleri ile Turgut Özal Yer Altı Çarşısı esnaflarını ziyaret eden Başkan Atilla, vatandaşların Büyükşehir Belediyesi'nden beklentilerini sordu. Sur'un tarihi ve kültürel açıdan önemini vurgulayan Başkan Atilla, "Sur, Diyarbakır'ın kalbidir. Burada esnafımızın işlerini canlandırmak için belediye olarak üzerimize düşen sorumluluklarımızı yerine getiriyoruz. Esnafın görüşünü almak için ziyaretlerimizi yapıyoruz. Hemşehrilerimizin görüşlerini önemsiyoruz. Projelerimizi buna göre yapıyoruz. Sur'da gerçekleştirilen önemli yatırımlar bulunmaktadır. Bu yatırımların tamamlanmasıyla Sur'daki değişimi birlikte göreceğiz. Ticaretin ve Tarihin Kalbi olan Sur yakın bir dönemde ülkemizin en önemli turizm destinasyonlarından biri olacaktır" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Atilla: 'Sur Diyarbakır'ın Kalbidir' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement