Başkan Avcı'dan Öğretmen ve Öğrencilere Ziyaret - Son Dakika
Yaşam

Başkan Avcı'dan Öğretmen ve Öğrencilere Ziyaret

Başkan Avcı\'dan Öğretmen ve Öğrencilere Ziyaret

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik ile birlikte Ömer Faruk Bol İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret etti.

19.12.2017 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Altıeylül İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Çelik ile birlikte Ömer Faruk Bol İmam Hatip Ortaokulu'nu ziyaret etti. Başkan Avcı ziyarette öğrencilere, "Birbirimizi sevelim ve birbirimize sahip çıkalım" diyerek birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı ilçe ziyaretleri kapsamında Ömer Faruk Bol İmam Hatip Ortaokulunda öğretmen ve öğrencilerle buluştu. İlk olarak öğretmenler ile bir araya gelen Avcı, öğretmenlik mesleğinin önemine değindi. Üç ay gibi kısa bir süre sözleşmeli öğretmen olduğunu söyleyen Başkan Avcı, "Her meslek önemlidir, ama öğretmenlik en önemli mesleklerdendir. Öğretmen hata yaptığı zaman belki binleri, belki yüzbinleri kaybedebilir. Gerçekten çok kutsal ve kıymetli bir meslek. Ben iş hayatıma başlamadan önce üç ay sözleşmeli öğretmenlik yaptım. İnanın üç ay yaşadığım manevi hazzı hayatımda hiçbir şeyden almadım. Tabii sorunları ve sıkıntıları vardır. Manevi haz yönünden nimetleri çok olan bir meslek. Bunun yanında manevi sorumlulukları olan bir meslek. Çocukların ilk önce öğretmeni anne babasıdır. Daha sonra çocuğa şekil, veren öğretmenleridir. Allah kolaylık versin, yardımcınız olsun" şeklinde konuştu.

Okul ziyaretinde ders işleyen öğrencileri de ziyaret eden Başkan Avcı öğrenci ve eğitimcilere başarılar dileyerek, "Gençlerimiz bizim geleceğimiz. Kendinizi iyi yetiştirin. Bu memleketin, bu milletin size ihtiyacı var. Malumunuz, dünyada şu an yapayalnız mücadele eden bir ülkemiz var. Dolayısıyla bu memlekette birbirimize iyi sahip çıkmalıyız, birbirimizi iyi tutmalıyız. Birlik ve beraberlik içerisinde olmazsak bizi mahvedecekler. Onun için, önce kendi sınıfınızda birbirinizi çok iyi tutmalısınız. Çok farklı zamandan geçiyoruz, Ümmet Muhammet inim inim inliyor. Herkes birbirini sevsin ve sahip çıksın. Kendinizi yetiştirin. Sizlere güveniyoruz, bu millete bu memlekete büyük hizmetler yapacaksınız" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Başkan Avcı'dan Öğretmen ve Öğrencilere Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement