Başkan Keskin, Çocuklarla Deney Yaptı - Son Dakika
Güncel

Başkan Keskin, Çocuklarla Deney Yaptı

Başkan Keskin, Çocuklarla Deney Yaptı

Belediye Başkanı Bekir Keskin, 2013-2013 ders yılını Hatipoğlu Mustafa Erdem İlköğretim okulunda açtı.

20.09.2013 14:17  Güncelleme: 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye Başkanı Bekir Keskin, yeni eğitim-öğretim yılını Hatipoğlu Mustafa Erdem İlköğretim okulunda açtı. Okul bahçesinde açılan Deneme Bilim Merkezi standında çocuklarla deney yaparak, dergiler dağıttı.

Ödemiş Belediyesi, ilköğretim haftası nedeniyle ilçedeki üç farklı okulda stand açarak çocuklara Deneme Bilim Merkezi'nin çalışmaları hakkında bilgiler vermektedir. 18 Eylül Çarşamba günü Hatipoğlu Mustafa Erdem ilkokulu'nda açılan standta çocuklarla biraraya gelen Başkan Keskin, köpükten balon yapma deneyini minik öğrencilerle birlikte yaptı. Detarjan, gliserin ve şekerden oluşan karışımın hava ile temas etmesiyle oluşan balonlarla çocuklara aersol anlatıldı.

Keskin; "Deneme Bilim Merkezimizde çocuklara bilimi sevdirmek, eğlenceli taraflarını göstermek ve deneyleri kendileri yapma fırsatı sunuyoruz. Böylece çocuklarımız derslerinde gördükleri konuları kendileri yaparak daha iyi anlıyor ve özgüvenleri gelişiyor" dedi.

Keskin, daha sonra Okul Müdürü Sabahattin Azeroğlu ve öğretmenlerle sohbet etti. Okul Müdürü Azeroğlu, belediyenin eğitim kurumlarına desteğinden dolayı teşekkür ederek, okulun fiziki ihtiyaçları konusunda talepte bulundu. Başkan Keskin, belediye imkanları doğrultusunda eğitime destek çalışmalarının bu eğitim –öğretim döneminde de devam edeceğini belirtti.

Öğretmenlerle sohbet esnasında müzik öğretmeni Yıldız Bulut Eroğlu, çocuklara piyano eşliğinde ders vermek istediğini belirterek, bu konuda belediyeden katkı istedi. Keskin; "Çocuklarımızın sanatsal konularda da iyi bir eğitim alması için gerekli desteği veririz. Piyano işlevini görecek olan dijital duvar piyanosunu en kısa zamanda alacağız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Keskin, Çocuklarla Deney Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement