Başkan Şirin Dünya Şampiyonu Eren'i Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Başkan Şirin Dünya Şampiyonu Eren'i Ağırladı

Başkan Şirin Dünya Şampiyonu Eren\'i Ağırladı

Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, WAKO Dünya Kick Boks Şampiyonası üçüncüsü Eren Gökmen'i makamında ağırladı.

26.09.2016 15:51

Gösterdiği başarıyla hem Turgutlu'nun hem de Türkiye'nin gururu olan Gökmen'e bundan sonraki müsabakalarda da tam destek vereceklerini söyleyen Başkan Şirin, "Turgutlumuz'da böylesi azimli ve başarılı gençlerin yetişmesi bizleri gururlandırıyor. Bizlere bu gururu ve mutluluğu yaşatan, Türkiye'yi yurtdışında da başarıyla temsil eden Eren Gökmen'i tebrik ediyorum" dedi.

WAKO Dünya Kick Boks 3.'sü Milli Takım Sporcusu Eren Gökmen, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'i ziyaret ederek kick boksta kazandığı başarısını Başkan Şirin ile paylaştı. Ziyaretinde Gökmen'e babası Mustafa Gökmen, kick boks antrenörü Özaydın Spor Kulübü Başkanı Özgür Özaydın, kick boks uluslararası hakemi Şerif Yıldırım eşlik etti. 26 Ağustos – 4 Eylül tarihleri arasında İrlanda'da gerçekleştirilen WAKO Dünya Kick Boks Şampiyonası Gençler Kategorisinde 75 kg. full contact branşında Türkiye'ye 3.'lük madalyasıyla dönmekten mutluluk duyduğunu belirten Gökmen, "Bireysel spor dallarından biri olan kick boksa olan tutkumu Turgutlu yakından biliyor. Ancak hedefimiz her daim ilçemizi ve ülkemizi yurtdışında temsil etmek oldu. Nihayet İrlanda'da Dublin'deki zorlu bir mücadele neticesinde yüzümüz güldü. Bu başarı yalnız benim değil başta ailem olmak üzere, antrenörüm, Değerli Turgutlu Belediye Başkanımız ve sevenlerimizindir. Hedefim elbette ülkeme çok daha büyük başarılar getirmektir" dedi. Özaydın Spor Kulübü Başkanı Özgür Özaydın da Eren'in sabırlı ve yüreğini ortaya koyarak yaptığı çalışmalarının kendisine, Turgutlu'ya ve ülkesine başarı olarak yansıdığını belirterek, desteklerinden dolayı Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin'e teşekkür etti.

Destek Bizlerden Şampiyonluklar Sizlerden

Spora olan ilgileri ve başarılarından dolayı Eren Gökmen nezdinde tüm Turgutlulu gençleri kutladığını söyleyen Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin de genç sporcunun ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Son yıllarda uluslar arası arenada ses getiren bir spor dalı olan kick boks, ilçemizde de rağbet görmeye başladı. Turgutlulu gençlerimizin de hayli yoğun ilgi gösterdiği bu branşın şampiyonları da Turgutlumuz'dan çıkıyor. Eren'in göstermiş olduğu performans ise takdire şayan. Ne mutlu ki aile desteğini sonuna kadar alabilmiş, kendini alanında geliştirmeye gayret eden gençlere sahibiz. Bizler Turgutlu Belediyesi olarak her daim sporun ve sporcunun yanında olduk, olmaya da devam ediyoruz. İnanıyorum ki Eren de azimli gayretleriyle başarı halkalarına yenilerini ekleyecektir. Kendisine sağlık, huzur ve mutlulukla nice başarılar temenni ediyorum" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Şirin Dünya Şampiyonu Eren'i Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement