Benitez Gurur Duydu - Son Dakika
Spor

Benitez Gurur Duydu

Benitez Gurur Duydu

Napoli’nin Milan karşısında ortaya koyduğu geri dönüş İspanyol Rafael Benitez'i gururlandırdı.

09.02.2014 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dev maç Napoli'nin

Milan karşısında maçın başında 1-0 geri düşmesine rağmen Gökhan İnler'le rakibine çok çabuk reaksiyon gösteren ve sonrasında ikinci yarıda Gonzalo Higuain'in golleriyle maçı 3-1 kazanan Napoli'de teknik direktör Rafael Benitez maç sonrasında oldukça mutluydu.

Sky Sport Italia'ya açıklamalarda bulunan İspanyol hoca, "Oyuncularıma teşekkür etmem gerek. Roma'ya karşı olduğu gibi Milan önünde de sertlik, hız ve kalite ortaya koydular. Bugün gösterdikler performans ve geri dönüş beni gururlandırdı" dedi.

Maçta duble yapan Arjantini forvet Gonzalo Higuain'le ilgili de konuşan Benitez, "Açıkça söyleyebilirim ki Gonzalo her maçta fark yaratabilecek bir oyuncu ve bunu bir kez daha ortaya koydu. Ama takım arkadaşları da ona bugün çok yardım etti ve hep birlikte maçta birçok fırsat ytaarattık. Çok daha fazla gol atabilirdik" açıklamasında bulundu.

Son haftalarda gösterdikleri  kötü performansta şanssızlıklar yaşadıklarından şikayetçi olan deneyimli hoca, " Bologna'yı çok rahat bir şekilde yenmek üzereyken 93'te gol yedik. Chievo kaleye tek bir şut attı ve o da gol oldu. Atalanta'ya ise 3 asisti biz yaptık. Ama Roma ve Milan gibi farklı oynayan takımlara karşı oynamak bazen daha kolay. Bu takımlar sürekli hücum ediyorlar ve size futbol oynamak için boşluk veriyorlar" dedi.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Benitez Gurur Duydu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement