Benitez: Mourinho Çok Konuşuyor - Son Dakika
Spor

Benitez: Mourinho Çok Konuşuyor

Benitez: Mourinho Çok Konuşuyor

Napoli Teknik Direktörü Rafael Benitez, Chelsea patronu Jose Mourinho'nun çok konuştuğunu söyledi.

29.03.2014 19:59  Güncelleme: 20:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Napoli Teknik Direktörü Rafael Benitez, Chelsea patronu Jose Mourinho'nun çok konuştuğunu söyledi.

Portekizli tenik adam bu hafta içinde, Juventus'un Avrupa Ligi'ni kazanmayı hak etmediğini söylemişti.

Bu açıklamalara yanıt veren İspanyol çalıştırıcı, "O çok konuşuyor. Ama ben gerçeklerin konuşmasını isterim." şeklinde konuştu.

Juventus'la ligde oynayacakları maçı değerlendiren Benitez, "Maçın öneminin farkındayız. Juve çok güçlü bir takım ve her iki ekipte kazanmak istiyor. Bu sezonki hedeflerimiz için çok önemli üç puan olacak. Ama çok yönlü ve güçlü bir takımla karşılaşacağız. Eğer bir problem yaşarsak işler zorlu hale gelir." ifadelerini kullandı.

53 yaşındaki çalıştırıcı açıklamalarına, "Juventus'u nasıl yenebileceğimiz hakkında çok konuşmak istemiyorum. Conte'de bizi dinliyor. Biz çok iyi sezon geçiren bir ekibe karşı iyi şeyler yapmalıyız. En iyi oyuncularımız fark yaratmak zorunda olacak." sözleriyle devam etti.

Benitez, sözlerini, "Biz her zaman transfer dönemi yapabileceklerimizi de düşünüyoruz. Fianansal Fair Play kuralları içinde transferler yapmamız gerekiyor. Her 25 yılda bir kupa kazanan bir ekip olmak istemiyoruz. Hatalarımız var ama kendimizi geliştiriyoruz." ifadeleriyle noktaladı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Benitez: Mourinho Çok Konuşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement