Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe Derbisini Statta İzleyeceğini Açıkladı - Son Dakika
Spor

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe Derbisini Statta İzleyeceğini Açıkladı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, bu hafta sonu Kadıköy'de oynanacak olan Fenerbahçe derbisine gideceğini açıkladı.

16.09.2018 16:31

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, olağanüstü seçimli genel kurulda oy kullandıktan sonra basın toplantısı düzenledi. Akatlar'da gerçekleşen basın toplantısında konuşan Fikret Orman, gündeme ilişkin soruları yanıtladı. Orman, Kadıköy'de oynanacak olan Fenerbahçe derbisine gideceğini açıkladı. Orman, "Ali Başkan beni davet etmedi. Ben zaten bir davetli değil, takımın başkanı olarak gidiyorum maçlara. Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini statta izleyeceğim. Oluşan pozitif havaya destek olmak istiyoruz" dedi.

"KIZLARIM DA GELECEK"

Kızlarının da maça gideceğini vurgulayan Orman, Ali Koç beni davet etmedi, ben davet için değil zaten takımımı destek için gidiyorum. Saygısızlık için gitmiyordum. Şimdi ise Kadıköy'e gitmek istiyorum, kızlarım da gelmek istiyor. "Baba gelelim mi?" dediler. Fenerbahçe maçında inşallah hakemlerin skoru belirlemediği, futbolcuların yetenekleriyle belirlediği bir maç olacak" şeklinde konuştu.

"ÖZ ELEŞTİRİ YAPMAMIZ GEREKİYOR"

Beşiktaş'ın kadro derinliğinin çok iyi olduğunu söyleyen Başkan Orman, "70-75 milyon euroluk bir bütçeye sahip bir takımız bir. Malatyaspor takımı 10 milyon euro civarında bir bütçeyle oynuyor. Beşiktaş'ın daha çok eksiklerini düzeltmesi lazım. Bizim sahamızdaki oyunumuzu kendi eleştirilerimizle toparlamamız gerekiyor. İlk şampiyonluğumuzda göçebe gibi oynadık, bütün maçları bu statta oynamadık. O dönemde oynadığımız sahaların ne olduğuna da bakmamız lazım. Kendimizle ilgili öz eleştiri yapmamız gerekiyor. Gerekli tepkileri kamuoyu önünde dile getiriyoruz ama bizim de sahada Beşiktaş gibi oynamamız gerekiyor." dedi.

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe Derbisini Statta İzleyeceğini Açıkladı

Son Dakika Spor Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Fenerbahçe Derbisini Statta İzleyeceğini Açıkladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Bjk: Neden davet etmiyor dostluk kardeşliktir futbol sporlar , bu ülke bizim insan gibi kardeşçe yaşayalım rakip olalım düşman değil 4 0 Yanıtla

Advertisement