Beşiktaş, Talisca'nın Yerine Marco Fabian'ı Düşünüyor - Son Dakika
Spor

Beşiktaş, Talisca'nın Yerine Marco Fabian'ı Düşünüyor

Beşiktaş, Eintracht Frankfurt'ta forma giyen Meksikalı futbolcu Marco Fabian'ın transferi için harekete geçti.

14.08.2018 15:40  Güncelleme: 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş'ın 10 numara transferindeki hedefi ortaya çıktı. Anderson Talisca'yı gönderdikten sonra bu mevkiye oyuncu arayışında olan siyah-beyazlılar, Eintracht Frankfurt'un Meksikalı futbolcusu Marco Fabian'ın peşine düştü.

"KULÜPLE GÖRÜŞME YAPACAĞIZ"

29 yaşındaki futbolcuyla Beşiktaş'ın ilgilendiğine dikkat çekilerek futbolcunun "Menajerim Eintracht Frankfurt ile görüşme yapacak ve ondan sonra ne olacağı netleşecek. Teknik direktörümüz benimle bir görüşme yaptı ve takımda tutmak istediğini söyledi. Ben de kalmak isterim ama bu aynı zamanda işin maddi yönüne de bağlı" sözlerine yer verildi.

Beşiktaş, Talisca'nın Yerine Marco Fabian'ı Düşünüyor
Marco Fabian

MAAŞINA ZAM ALIRSA TAKIMDA KALACAK

Kulübüyle sözleşmesi 2019'da sona erecek olan Marco Fabian'ın bu sözleri yeni sözleşme yapılması durumunda, ücretinde artış istediği şeklinde yorumlandı. Frankfurt Teknik Direktörü Adi Hütter 'Çok iyi oyuncu' şeklinde tanımladığı futbolcunun takımda tutulması için yönetime talimat verdiği, ancak oyuncunun ücret artışı talebinin karşılanıp karşılanmayacağının belirsiz olduğuna dikkat çekildi.

40 KEZ MEKSİKA MİLLİ TAKIMINDA OYNADI

Transferde hareketli saatler geçiren ve Hamburg forması giyen Filip Kostic'i kadrosuna katmaya çalışan kırmızı-siyahlıların, kaynak yaratmak adına Marco Fabian'ı gözden çıkarabilecekleri belirtildi. 40 kez Meksika Milli Takımı forması giyen tecrübeli futbolcu, ülkesinin Dünya Kupası kadrosunda da yer almıştı.

Beşiktaş, Talisca\'nın Yerine Marco Fabian\'ı Düşünüyor
Kaynak: Skorer

Son Dakika Spor Beşiktaş, Talisca'nın Yerine Marco Fabian'ı Düşünüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • bjk: onu bunu bilmem ama talisca gelmiş geçmiş en güzel en iyi futbolculardan birisi paramız yoktu bu başka mevzu ama adamın hakkını yememek lazım keşke kalsaydı keske paramız olsaydı besıktasa yakısan bir futbolcu nankor olmanın anlamı yok besıktasa cok buyuk katkıları olan birisidir taliscanın yerini gelen doldurabilirmi bilmiyorum ama inş güzel 10 numara alırlar 6 1 Yanıtla
  • BJK: Eyşşan talisca 1 2 Yanıtla
  • kaçak malbora: boş topçu 0 2 Yanıtla
  • Barzinho: Bu adamı ne kadar takıp ettınız sız adam gayet ıyı futbolcu sutları duzgun ayaklarına hakım futbolcu bu adam taliscayı aratmaz sosayıda bırak unutturur hepsını bos konusmayın adamı ızlemeden laf edıyorsunuz bu adam sakatlı gecırmese alamazdınız bu adamı 0 0 Yanıtla

Advertisement