Bir Dizi Daha Reyting Kurbanı Oldu - Son Dakika
Magazin

Bir Dizi Daha Reyting Kurbanı Oldu

Bir Umut Yeter dizisi 6. bölümüyle final yapmaya hazırlanıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan Bir Umut Yeter dizinin final tarihi belli oldu ve fragmanı yayınlandı.

06.11.2018 15:30  Güncelleme: 15:41

Kanal D ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan Bir Umut Yeter dizisi reytinglerde gerekli başarıyı yakalayamayınca 6. bölümüyle final yapmaya hazırlanıyor. Peki, dizinin son bölümünde neler olmuştu? Final bölümü ne zaman yayınlanacak? Bir Umut Yeter dizisinin 6. bölümünde neler olacak?

REYTİNG YARIŞINDA SINIFTA KALDI

Ekranlarda diziler ve programlar arasında ezeli bir reyting yarışı sürerken başarıyı yakalayamayan diziler bir bir final yapıyor. Son zamanlarda reyting yarışında sınıfta kalan diziler kervanına Bir Umut Yeter dizisi de eklendi. Kanal D ekranlarında Pazartesi akşamları yayınlanan dizi 6. bölümüyle final yapmaya hazırlanıyor.

Bir Dizi Daha Reyting Kurbanı Oldu

FİNAL FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Yapımcılığını Faruk Bayhan'ın yönetmenliğini Yusuf Pirhasan'ın yaptığı Bir Umut Yeter dizisinin 6. bölüm final fragmanı yayınlandı.

Bir Dizi Daha Reyting Kurbanı Oldu

NEFES NEFESE VE BİR DELİ RÜZGAR DİZİSİ DE FİNAL YAPIYOR

Tolga Sayışman, Hazal Subaşı ve Esra Bilgiç Töre gibi oyuncuların başrolde olduğu Bir Umut Yeter dizisi 5 haftadır reyting sıralamasında sınıfta kaldı. Dizi başarıyı yakalayamayınca final kararı aldı. Bu hafta, Star TV'de yayınlanan Nefes Nefese dizisi ve Fox TV'de yayınlanan Bir Deli Rüzgar dizisi de final yapmaya hazırlanıyor.

Bir Dizi Daha Reyting Kurbanı Oldu

BİR UMUT YETER FİNAL BÖLÜMÜ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Bir Umut Yeter dizisinin final bölümü olan 6. bölüm 12 Kasım Pazartesi akşamı saat 20.00'da Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Bir Dizi Daha Reyting Kurbanı Oldu

BİR UMUT YETER SON BÖLÜMDE NE OLDU?

Oğlunun yaşadığını öğrenen Derya, bir yandan hiç ummadığı bu gerçeğin ortaya çıkmasına çok sevinirken bir yandan da Kenan'ın mektubu kendinden neden sakladığı kafasını kurcalamaktadır. Evdekiler Yılmaz'ın yazdığı isimsiz mektup olayının açığa çıkmasıyla derbeder olan Derya'yı sakinleştirmeye çabalasalarda Derya, Kenan'a o kadar kızgındır ki Kenan'a olan öfkesini daha fazla saklayamaz. Babayla kızın arasında soğuk rüzgarlar eserken Dilek ise bu gelişmeden son derece hoşnuttur.

Yılmaz, Derya'nın kaybettiği oğluna olan hasretine canlı canlı şahit oldukça Elif'le 5 yıl önce verdikleri kararın ne kadar büyük bir yanlış olduğunu fark eder. Elif'in Umut'un kendi çocukları olduğu ve kesinlikle Derya'ya doğruların söylenmesini istemediği konusundaki ısrarlarına rağmen Derya'ya gidip bütün gerçekleri anlatmayı kafasına koyar.

Bir Dizi Daha Reyting Kurbanı Oldu
Bir Dizi Daha Reyting Kurbanı Oldu
Bir Dizi Daha Reyting Kurbanı Oldu

Son Dakika Magazin Bir Dizi Daha Reyting Kurbanı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement