Aşiret düğününde gelin ve damada 40 dakikada 1 milyon liralık takı - Son Dakika
Yaşam

Aşiret düğününde gelin ve damada 40 dakikada 1 milyon liralık takı

Muş'ta Ceren ve Seyfi Karakaya çiftinin 1 saatlik düğününde, 40 dakika süren takı töreninde gelin ve damada 1 milyon lira değerinde altın ve para takıldı.

20.10.2020 13:54  Güncelleme: 15:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Muş'ta tanınan Elmani aşiretinin sevilen isimlerinden olan Muş Kuyumcular Derneği Başkanı Mehmet Şah Karakaya'nın oğlunun düğünü görkemli bir şekilde yapıldı. Pandemi nedeniyle sınırlı sayıda davetlinin kabul edildiği düğünde, genç çifte 1,5 kilogram altın ve 300 bin TL civarında para takıldı.

40 DAKİKA BOYUNCA TAKI TÖRENİ

Ceren ve Seyfi Karakaya çiftinin 1 saatlik düğününde, takı töreni 40 dakika sürdü. Tören de pasta da kesildi.Oğlunun düğününe katılanlara teşekkür eden baba Mehmet Şah Karakaya, "Pandemi nedeniyle zorunlu olarak davetli sayısını sınırlı tuttuk. İsterdim ki saatlerce süren bir düğün yapalım. Bir saate zor sığdırdık. Umarız bu hastalıktan kısa sürede kurtuluruz" diye konuştu.

Aşiret düğününde gelin ve damada 40 dakikada 1 milyon liralık takı
Kaynak: DHA

Son Dakika Yaşam Aşiret düğününde gelin ve damada 40 dakikada 1 milyon liralık takı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (16)

  • isimsiz: işte Türkiye'nin geldiği nokta, zengin daha zengin,fakir daha fakir oldu. devlet kime çalışacak tabiki de zengine fakire değil ya şimdi kimse ağlamasın hayat pahalılığından oy verirken düşüneceklerdi.doğu yokluktan ağlar devlet bize bakmıyor der, ama nedense senden zenginler, bence kimse oy kullanmasın.sanki gelecek olan bundan dahamı iyi olacak hayır, onun için oy vermeyin kimsenin de hakkına girmeyin benden söylemesi 65 9 Yanıtla
  • ahmet: kaçakçılık ile yapmışam sanane 44 24 Yanıtla
  • FARUK : HARAM PARALAR... 24 14 Yanıtla
  • ağah: ben muşa gidiyorum orda nasibim varsa evlenecem 31 3 Yanıtla
  • YOrums: DEVLET BİZE BAKSIN FAKİRİZ DİYORLAR DURUM RESİMDE 18 14 Yanıtla
  • ömer: boş yapma 7 8
  • .......: Adaletin bunu dünya.Bunlar bu kadar parayı nereden nasıl buluyorlar??? 8 0 Yanıtla
  • HAKİM...: DEVLET BAHMİR...HE BAHMİR.. 4 1 Yanıtla
  • mustaffa: Hani düğünler yasaktı nerde önüne gelene ceza kesenler bilmem nereyi basmışlarda ne kadar ceza kesmişlerde düğün video,sunu görüyorsunuz sıkıysa kesin görelim. 2 0 Yanıtla
  • AĞRILI : LAN OĞLUM senide yedi cedinide alır satmazlarda devlet bakmıyor bakmış olsa biz köy yolları yapılır gel kör gözünle gör boş yapma moğallı 1 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Osmaniye'de 1950'lerden kalma traktörüyle çiftçilik yapan İhsan Yavuzarslan
    12:00 Osmaniye'de 1950'lerden kalma traktörüyle çiftçilik yapan İhsan Yavuzarslan

    Osmaniye'nin Sumbas ilçesinde çiftçilik yapan İhsan Yavuzarslan, 1950'lerde üretilen, hurda fiyatına satın alıp tamir ettiği traktörünü hem tarımda hem de günlük işlerinde kullanıyor. Yavuzarslan, traktörüne çok özen gösterdiğini ve satmayı düşünmediğini belirtiyor.

  • Konya'da Otomobilin Otobüs Durağına Çarpması Sonucu 4 Kişi Hayatını Kaybetti
    11:56 Konya'da Otomobilin Otobüs Durağına Çarpması Sonucu 4 Kişi Hayatını Kaybetti

    Konya'da Bekir Taşkın'ın kontrolünü yitirdiği otomobilin otobüs durağına daldığı kazada 4 kişi hayatını kaybetti. Kazada 6 kişi otobüs durağında beklerken, araç içinde sürücüyle birlikte 3 kişi bulunuyordu. Yaralananlar hastaneye kaldırıldı ve sürücünün epilepsi hastası olduğu belirtildi. Soruşturma devam ediyor.

  • Pursaklar Belediyesi'ndeki Nezaket Okulu Öğrencileri Tekne Orucu Tuttu
    11:54 Pursaklar Belediyesi'ndeki Nezaket Okulu Öğrencileri Tekne Orucu Tuttu

    Pursaklar Belediyesi'ne bağlı Nezaket Okulu öğrencileri, Ramazan ayı ile birlikte tekne orucu tutarak öğle ezanı ile birlikte iftarlarını yaptı. Pursaklar Belediyesi bağlı Nezaket Okulundaki minik öğrencileri, oruca alıştırmak ve bu ayın ehemmiyeti hakkında bilgi sahibi olmalarına yardımcı olmak amacıyla bir Ramazan ayı geleneği olan, tekne orucu etkinliği düzenleyerek çocukları oruçla tanıştırdı.

  • Zeytinburnu'ndaki İş Merkezinde Yangın Çıktı
    11:51 Zeytinburnu'ndaki İş Merkezinde Yangın Çıktı

    İstanbul Zeytinburnu'nda bulunan 12 katlı bir iş merkezinde çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Maltepe Mahallesi'ndeki bir iş merkezinin 5'inci katında çıkan yangın nedeniyle olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangını söndürme çalışmalarına devam ediyor.

  • Diyarbakır'da Sualtı Arama Kurtarma Timi, Eğitimlerini Aksatmıyor
    11:49 Diyarbakır'da Sualtı Arama Kurtarma Timi, Eğitimlerini Aksatmıyor

    Diyarbakır'da İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde kurulan Sualtı Arama Kurtarma (SAK) timi, yazın boğulma vakalarının arttığı Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki illerde görev yapmak için eğitimlerini aksatmıyor. Tim, iç sular, barajlar, göller ve akarsularda kaybolan ve yardım isteyenlerin yanı sıra sel, su baskınları gibi afetlerde de görev alıyor. Su altı ve su üstündeki suç delillerinin aranması ve bulunmasında da önemli rol oynayan tim, yaz kış eğitimlerini sürdürerek 24 saat göreve hazır bekliyor.

  • Yalova'da Tersane Kazası: Operatör Hayatını Kaybetti
    11:49 Yalova'da Tersane Kazası: Operatör Hayatını Kaybetti

    Yalova'nın Altınova ilçesinde bir tersanede kule vincinin devrilmesi sonucu kabinde sıkışan operatör hayatını kaybetti. Şiddetli rüzgar nedeniyle meydana gelen kaza sonucunda operatörün cansız bedenine ulaşıldı.

  • Erzurum ve Kars'ta kar nedeniyle 341 yerleşim yerine ulaşım sağlanamıyor
    11:46 Erzurum ve Kars'ta kar nedeniyle 341 yerleşim yerine ulaşım sağlanamıyor

    Erzurum'da aralıklarla devam eden kar nedeniyle kırsaldaki 327 mahallenin yolu ulaşıma kapandı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kapalı mahalle yollarındaki karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Kars'ta da olumsuz hava koşulları nedeniyle 14 köy yolunda ulaşım sağlanamıyor. Kar yağışının etkili olduğu bölgede ekipler, yolların ulaşıma açılması için çalışmaya devam ediyor.

  • Muğla Valisi İdris Akbıyık, Yaşlılara Saygı Haftası'nı Kutladı
    11:46 Muğla Valisi İdris Akbıyık, Yaşlılara Saygı Haftası'nı Kutladı

    Muğla Valisi İdris Akbıyık, yaşlıların genç nesle rehberlik ettiğini ve geleceğe ışık tuttuğunu belirterek, yaşlılara hak ettikleri ilgi, saygı ve hürmeti göstermenin önemine vurgu yaptı. Akbıyık, yaşlıların toplumsal yaşama aktif katılımını sağlamak ve yaşlılığı yalnızlık ve umutsuzluk dönemi olmaktan çıkarmak için ortak sorumluluk taşıdığımızı ifade etti.

  • Mardin'de yağışla birlikte tarihi Dunaysır Köprüsü'nün debisi yükseldi
    11:44 Mardin'de yağışla birlikte tarihi Dunaysır Köprüsü'nün debisi yükseldi

    Mardin'in Kızıltepe ilçesinde bulunan tarihi Dunaysır Köprüsü, bahar yağışlarıyla birlikte debisi yükseldi. Vatandaşlar, bu güzel manzarayı fotoğraflayarak keyifli anlar yaşadı.

  • Muş Belediyesi, Lise Öğrencilerine Ücretsiz Deneme Sınavı Düzenledi
    11:41 Muş Belediyesi, Lise Öğrencilerine Ücretsiz Deneme Sınavı Düzenledi

    Muş Belediyesi, lise son sınıf öğrencilerine ve mezunlarına yönelik düzenlediği Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi ücretsiz deneme sınavıyla öğrencilere destek olmayı hedefliyor. 4 bin 500 öğrencinin katıldığı deneme sınavında Belediye Başkanı Feyat Asya, öğrencilere başarılar diledi.

  • Trabzon'da Cansız Beden Bulunan Genç Kızın İntihar Ettiği Ortaya Çıktı
    11:37 Trabzon'da Cansız Beden Bulunan Genç Kızın İntihar Ettiği Ortaya Çıktı

    Trabzon'da sahilde cansız bedeni bulunan Rezzan Yel'in cep telefonuyla yakın arkadaşına 'Hakkını helal et' mesajı attığı ve intihar ettiği belirlendi. Üniversite sınavlarına hazırlanan Yel'in, Kahramanmaraş depremleri sonrası ailesiyle Trabzon'a yerleştiği ortaya çıktı.


Advertisement