Birand, Çakma Birand'a Karşı - Son Dakika
Magazin

Birand, Çakma Birand'a Karşı

BKM Mutfak ekibinin Birand'ı taklit ettiği skeç, kahkahaya boğmuştu.

18.01.2013 16:21  Güncelleme: 08:45

Dün akşam saatlerinde hayatını kaybeden başarılı gazeteci Mehmet Ali Birand, Türk televizyonlarında en çok taklidi yapılan isimdi.

Bir dönem Kanal D'de yayınlanan 'Çok Güzel Hareketler Bunlar' programında Metin Yıldız'ın yaptığı skeci basan Birand, seyircilerden büyük alkış almıştı.

BİRAND, ÇAKMA BİRAND'A KARŞI

BKM Mutfak ekibinin uzun süre diline dolanan Birand taklidi çok konuşulmuş ve bu başarıya çok gülünmüştü. Haftalarca Birand ve ana haber bülteni sunumu taklidi ile izleyenleri güldüren Metin Yıldız'a en büyük sürprizi Birand'ın kendisi yapmıştı.

BKM Mutfak'ı 'basan' Birand, Metin Yıldız'ın skeci sürerken sahneye çıkmış ve hem söyledikleriyle de seyirciden büyük alkış almıştı. En sert eleştirileri bile müthiş bir gülümseme ile karşılayan Birand, bakın BKM Mutfak için o günlerde ne demişti:

"Kusura bakmayın bu müdahaleyi yapmak zorundaydım. Bu iş çok uzadı. Oğlum telefon etti, baba dedi sen ana haberde masadan düşmüsün. Muhabirinle konuşuken ıııı lamışsın. Ben hayatta ıııılamam... Bütün duyduklarınız abartma, yalan değil, zamanında ıııılıyordum. Ben çok iyi yetiştirilmiş bir insandım. Gazeteciliğe çok namuslu başlamıştım. Sonra beni televizyona ittiler."

Birand, Çakma Birand\'a Karşı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Birand, Çakma Birand'a Karşı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement