Bircan Bali'den Bomba İddia: Hamile Olan Ebru Gündeş Amerika'da Doğum Yapacak - Son Dakika
Magazin

Bircan Bali'den Bomba İddia: Hamile Olan Ebru Gündeş Amerika'da Doğum Yapacak

'Söylemezsem Olmaz' programının sunucusu Bircan Bali, "Hamile değilim" diyen Ebru Gündeş'in hamile olduğunu ve Amerika'da doğum yapacağını söyledi.

03.01.2019 09:20  Güncelleme: 09:51

Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucularından Bircan Bali, gündemi sarsacak bir iddia ortaya attı. Bali, "Hamile değilim" diyen Ebru Gündeş'in hamile olduğunu söyledi.

"EBRU GÜNDEŞ HAMİLE"

Ebru Gündeş, geçtiğimiz aylarda ABD'de tutuklandıktan sonra itirafçı olarak serbest kalan eşi Reza Zarrab'ı New York'ta ziyaret etmişti. Gündeş'in bu ziyaret sonrası hamile kaldığı iddia edilmişti. Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucusu Bircan Bali'de bu iddiaları güçlendirecek bir açıklama yaptı. Bali, Ebru Gündeş'in hamile olduğunu ve doğum için yakında ABD'ye gideceğini canlı yayında açıkladı.

Bircan Bali'den Bomba İddia: Hamile Olan Ebru Gündeş Amerika'da Doğum Yapacak

"EBRU 2'İNCİ ÇOCUĞUNU AMERİKA'DA DOĞURACAK"

Bircan Bali, "Siz söylenenlere değil benim dediğime bakın, Ebru Gündeş hamile! Yakında da eşinin yanına ABD'ye gidecek. Hatta 2. Çocuğunu da ABD'de doğuracak" diyerek gündem düşmeyen bu iddiayı kesin bir dille doğruladı.

Bircan Bali'den Bomba İddia: Hamile Olan Ebru Gündeş Amerika'da Doğum Yapacak

"HAMİLELİK YOK" DEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde Ebru Gündeş'in hamile olduğu yönünde iddialar basında yer almış, Gündeş ise jet bir açıklama yaparak "Hamilelik saklanacak bir şey değil. Öyle bir şey yok. Kilo aldı. Herkes onu bebek sanıyor" yalanlaması gelmişti. Bu gün ise canlı yayında Bircan Bali kesin bir bilgi olduğunu söyleyerek Ebru Gündeş'in hamile olduğunu açıkladı.

Bircan Bali\'den Bomba İddia: Hamile Olan Ebru Gündeş Amerika\'da Doğum Yapacak

Son Dakika Magazin Bircan Bali'den Bomba İddia: Hamile Olan Ebru Gündeş Amerika'da Doğum Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (20)

  • CHEE: peki bunun bahşiş verdiği bakanlarımızınakıbeti ne olucak biri 250 milyon $ götürdü biri 5 milyon $ götürdü diğeri 30 milyon $ götürdü bunların hiç birine ceza vermediler ne diyelim hepside müslümanmış namazlı abdestlilermiş maşallah parayı görenlerde namaz abdest hiçbirşey kalmıyor son zamanlardaki müslümanlık bu olmuş memleketim deniz yemiyen keriz yiyin hesap soran yok haram olsun 46 2 Yanıtla
  • yazıklar olsun: Bu adam ülkenin aleyhine muhbirlik yapıp suçlayan, bir masum adamın abd hapishanelerinde esir kalmasına sebep olan adam değil mi? Bu da onun karısı. Bu milet nasıl bir millet ya, yazıklar olsun, programını ayıla bayıla izlerler. Programı yapan da zengin olur, karısına 125 bin tl nafaka verir falan. Ülke mide bulandırıcı bir hal aldı artık. 40 1 Yanıtla
  • Gul: Yeni bi hırsız geliyo 31 2 Yanıtla
  • Adana: Sana hangi ara tıkladı derin devlet gibi kadınsın 27 0 Yanıtla
  • Anlama kitligi var: Neden bu vatan severler milli olanlar cocuklarini amerikada dogurmak istiyorlar! 22 0 Yanıtla
  • SADECE GERÇEK: Yerin dibine girsin ! Hırsızın karısı ! 21 1 Yanıtla
  • İbiş: Ulan millet aç aç... 20 1 Yanıtla
    Asci : Tutan mi var yemek yesinler millet yoksa yemek saati biter 0 5
  • asiprens: Nerde yapiyorsa yapsin bundan sizene En doğal hakki sanirim.. 4 15 Yanıtla
  • Feryal: Gittiği yerde kalsin o zaman bi zahmet,, bi tarafi sıkışan hoooop Amerikaya kaçiyor 18 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement