Borsa İstanbul'un en değerli şirketi BİM oldu - Son Dakika
Ekonomi

Borsa İstanbul'un en değerli şirketi BİM oldu

Borsada işlem gören en değerli şirketler sıralamasında zirve 42 milyar 261 milyon lira ile market zinciri BİM'in oldu.

19.10.2020 13:27  Güncelleme: 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Borsa İstanbul'daki şirketlerin toplam piyasa değeri, saat 13.00 itibarıyla 1 trilyon 686 milyar lira oldu. Borsanın en değerli şirketleri sıralamasında zirveyi 42 milyar 261 milyon lirayla market zinciri BİM aldı.

ASELSAN İKİNCİ, ENKA İNŞAAT ÜÇÜNCÜ OLDU

Savunma sanayinin devi ASELSAN41 milyar 290 milyon lirayla ikinci sırada yer aldı. Enka İnşaat ise 40 milyar 264 milyon lirayla üçüncü oldu.

BORSANIN EN DEĞERLİ 20 ŞİRKETİ

BIST 100 endeksine dahil ve piyasa değeri açısından en büyük 20 şirketin piyasa değeri ile piyasa değeri/defter değeri oranları şöyle:

Borsa İstanbul'un en değerli şirketi BİM oldu
Borsa İstanbul\'un en değerli şirketi BİM oldu
Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Borsa İstanbul'un en değerli şirketi BİM oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • ANGARALI : normaldir 1.olması nede olsa tayyip erdoğanın akrabaları kursakları haram dolu sorsan kendilerinden müslümanı yok ama bakıyorsunki haramı görünce ne müslümanlık kalıyor ne din nede iman bunlar paraya müslümanlar 18 yılda nasıl büyüdü bunlar bu paranın nasıl sahibi oldular kursaklarında haram olmayanlar bu kadar kısa bir zamanda büyümesi mümkün değildir ne diyelim haram zehir zıkkım olsun allah yedirmesin 1 0 Yanıtla
  • retro72: tabi olur...millet ucuz diye oraya hücum ediyordu..ama covid19 da fiyatlar 3 katına çıktı...birde gramajdan çalan firmalar ile. paraya para demedi....BİM e gideceğime mügros a giderim...nerdeyse artık aynı fiyatlar...marka hiç olmazsa ürünler 0 0 Yanıtla

Advertisement