Boşanmaya hazırlanan Damla Ersubaşı'dan yeni hamle - Son Dakika
Magazin

Boşanmaya hazırlanan Damla Ersubaşı'dan yeni hamle

Sihirli Annem dizisiyle tanınan Damla Ersubaşı, 4 yıl önce nikah masasına oturduğu ve 2 çocuğunun babası olan Mustafa Can Keser ile boşanma kararı aldı. Yıllar önce eşinden şiddet gördüğü ortaya çıkan Ersubaşı, Keser için koruma kararı çıkarttı.

17.08.2020 18:54  Güncelleme: 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Damla Ersubaşı, geçtiğimiz günlerde Mustafa Can Keser ile boşanacaklarını duyurmuştu. Bu açıklama sonrası Ersubaşı ve görümcesi Alev Keser'in, üç yıl önce Mustafa Can Keser tarafından darp edildiği ortaya çıkmıştı. Keser, söz konusu iddiaları kabul etmişti. Ersubaşı, bu olayların ortaya çıkmasının ardından boşanma aşamasındaki eşi için 2 ay süreyle koruma kararı aldırdı.

HEM KORUMA HEM DE GİZLİLİK KARARI ALDIRDI

Günaydın'dan Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre; boşanma kararı alan ünlü çiftin davası açıldı. 27 yaşındaki oyuncu, eşi Mustafa Can Keser'e karşı iki ay süreyle iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesi için Aile Mahkemesi'nden koruma kararı aldırdı.

Koruma kararı alınan boşanma davasında aynı zamanda gizlilik kararı aldırıldı.

Boşanmaya hazırlanan Damla Ersubaşı'dan yeni hamle

EŞİNE VE KARDEŞİNE ŞİDDET UYGULADI

Daha önce de eşini aldatma görüntüleriyle gündeme gelen Mustafa Keser'in 2017 yılında Damla Ersubaşı ve kendi kardeşi Alev Keser'i darp ettiği hatta mahkemelik olduğu öğrenildi. Keser'in ofisinde yaşanan darp sonrası Ersubaşı'nın eşinden şikayetçi olmadığı, görümcesi Alev Keser'in ise kardeşinin cezalandırılmasını istediği öğrenildi. Kardeşinin şikayetinin ardından Keser, kasten yaralama suçundan 140 gün adli para cezasına çarptırılmış. Oyuncu Damla Ersubaşı, 3 yıl önce yaşanan darp olayıyla ilgili ifadesinde şunları anlattı: "Eşime sürpriz yapmak için görümcemle sahibi olduğu gece kulübüne gittik. Ofisinde bizi dövdü. Polisler geldi, kurtulduk ama ben kendisinden şikayetçi değilim."

Boşanmaya hazırlanan Damla Ersubaşı'dan yeni hamle

Olay sonrası karakolda ifade veren Mustafa Can Keser'in ise suçunu kabul ettiği öğrenildi. Keser, "Ben gece kulübünde çalışıyorum, alkollüydüm. Eşimi ve kardeşimi darp ettim, pişmanım. Ama kül tablası ile vurmadım, elimle darp ettim" dedi.

Boşanmaya hazırlanan Damla Ersubaşı\'dan yeni hamle
Kaynak: Snob Magazin

Son Dakika Magazin Boşanmaya hazırlanan Damla Ersubaşı'dan yeni hamle - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • AYŞE: ŞİDDET UYGULANDIDA 2 COCUK NİYE YAPRASIN ACABA 1 0 Yanıtla
  • Zynp: Parası var diye babası zengin kişilerle ilk başta evleniyorlar sonra da durum ortada işte! 0 0 Yanıtla
  • ha ha: çocuk yapmış birde ohoooo amaç belli. 0 0 Yanıtla

Advertisement