Bu Film Sizi Kasacak - Son Dakika
Magazin

Bu Film Sizi Kasacak

Hafta Boyunca Seyirciyle Buluşacak Filmler Şöyle. İşte Filmler ve Fragmanları

24.08.2007 14:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HAFTA BOYUNCA SEYİRCİYLE BULUŞACAK FİLMLER ŞÖYLE. İŞTE FİLMLER VE FRAGMANLARI

Sevimli fare Remy'nin aşçı olma tutkusunu konu alan animasyon film "RATATUY - RATATOUILLE" sinemalarda. Yönetmenliğini Brad Bird'ün üstlendiği yapımın senaryosu yönetmen Bird'ün, müzikleri Michael Giacchino'nun imzasını taşıyor. Walt Disney Pictures'ın yeni animasyon filminde, ailesinin karşı çıkmasına rağmen ünlü bir şef aşçı olma hayalleri kuran Remy adlı bir farenin öyküsü anlatılıyor.

İki üniversite öğrencisinin film çekme macerasının vardığı noktaları işleyen "ŞEKER KIZ CANDY - I WANT CANDY" gösterime girdi. Yönetmenliğini Stephen Surjik'in üstlendiği filmin oyuncuları, Carmen Electra, Tom Riley, Irene Alano ve Giles Alderson. Filmin senaryosu, Peter Hewitt ve Phil Hughes'un imzasını taşıyor.

Korku filmi "OTEL 2 - HOSTEL: PART II" izleyiciyle buluştu. Eli Roth'un yönettiği, Lauren German, Bijou Phillips, Roger Bart ve Richard Burgi'nin rol aldığı film, Avrupa'daki egzotik ve şık bir otele tatil yapmaya giden genç kızların, bu mekanın aslında "dehşet verici bir tuzak" olduğunu fark etmelerinin gerilim dolu öyküsünü işliyor.

Bob Goldthwait'ın yönettiği ve Rosario Dawson, Tracie Thoms, Mary Elizabeth Winstead ile Zoe Bell'in oynadığı "SEKS İTİRAFLARI - SLEEPING DOGS LIE" genç bir kızın geçmiş bir kaçamaktan söz ederek ilişkisini mahvedişini konu eden bir romantik komedi. Seks İtirafları oldukça dokunaklı ve hatta tehlikeli bir film.

Kaynak: Gecce

Son Dakika Magazin Bu Film Sizi Kasacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement