Bugün Size Yumuş Yumuş Bir Armağanım Var Destek Peel-Up Likit Peeling Jel - Son Dakika
Genel

Bugün Size Yumuş Yumuş Bir Armağanım Var Destek Peel-Up Likit Peeling Jel

Bu videonun içinde SÜRPRİZ var! Granülsüz, doğal içerikli en hassas ciltlerin bile kullanabileceği likit Peel-up jelin uygulamasını izleyeceksiniz.

08.11.2018 12:30

Bu videonun içinde SÜRPRİZ var! Granülsüz, doğal içerikli en hassas ciltlerin bile kullanabileceği likit Peel-up jelin uygulamasını izleyeceksiniz. Destek firması Peel- Up Likit Peeling Jel'ini video altına yorum yazan ilk 50 kişiye armağan edecek… Sevdiğim bir ürünle sizlerin de tanışacak olmasına çok seviniyorum. Destekten ekibine nazik jestleri için sizin adınıza da kalben teşekkür ediyorum. Firma sayfası: ilk elliye girerseniz kargo bilgilerini yollayacağınız mail adresi: destek@destekten.com Jelin içeriği/Ingredients: Aqua, Proplene Glycol, Carbomer, Glycerin, Quaternium-18, Vitis Vinifera Seed Oil (Üzüm Çekirdeği Yağı), Behentrimonium Chloride, Persea Gratissima Oil (Avokado Yağı), Sodium Carrageenan, Phenoxyethanol, Jasminum Officinale Oil (Yasemin Yağı), Ethylhexylglycerin, Phenethyl Alcohol, Sea salt.

NOT: Video altındaki ilk 50 kişi sırasıyla temel alınarak hediyeler yollanacak. İlk elli kişiden eğer birine ulaşılamaz olan olursa, bir sonrakine (51.ci) ulaşılacak. Sevgilerle

Kaynak: Youtube

Son Dakika Genel Bugün Size Yumuş Yumuş Bir Armağanım Var Destek Peel-Up Likit Peeling Jel - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement