Bülent Ersoy, 40 Bavulla Hindistan'a Gitti - Son Dakika
Magazin

Bülent Ersoy, 40 Bavulla Hindistan'a Gitti

Hindistan'da yayınlanacak gezi şov programında Banu Alkan, Burcu Esmersoy, Safiye Soyman gibi isimlerle bir araya gelecek Bülent Ersoy, 40 adet bavulla yola çıktı.

07.05.2017 16:26  Güncelleme: 16:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Özel bir TV kanalında yayınlanacak gezi şov programı için bir araya gelen Banu Alkan, Burcu Esmersoy, Safiye Soyman ve Bülent Ersoy dün yola çıktı.

BÜLENT ERSOY 40 ADET BAVULLA GİTTİ

Yapımcılığını Bloom Medya'nın, yönetmenliğini Mustafa Kotan'ın üstlendiği programın çekimleri; Hindistan, Nepal ve Vietnam'da gerçekleşecek. Uçağın kalkmasına 1 saat kala havalimanına giriş yapan Diva Bülent Ersoy, yerlere kadar uzanan siyah kıyafetiyle dikkat çekti. 40 adet bavulla yola çıkan Ersoy'un, bavulları saatler öncesinden havalimanına getirildi.

SOYMAN MORLARA BÜRÜNDÜ

Mor renkli elbisesi ve takılarıyla dikkat çeken Safiye Soyman da 15 bavulla yola çıktı. Soyman'ın, bavullarına da mor renkli kurdeleler taktığı gözlerden kaçmadı.

DİVA YİNE ŞOV YAPTI

Burcu Esmersoy ve Banu Alkan ise 5'er bavulla grubun mütevazı isimleriydi. Bülent Ersoy'un bavulları uzun bir sıra oluştururken görenler "Diva yine abartmış" demekten kendilerini alamadı.

İşte o yolculuktan kareler;

Bülent Ersoy, 40 Bavulla Hindistan\'a Gitti

Son Dakika Magazin Bülent Ersoy, 40 Bavulla Hindistan'a Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement