Bunu da Gördük: The Witcher 3, Nintendo Switch'e Geliyor - Son Dakika
Teknoloji

Bunu da Gördük: The Witcher 3, Nintendo Switch'e Geliyor

Bunu da Gördük: The Witcher 3, Nintendo Switch\'e Geliyor

The Witcher 3, nasıl bir teknolojiyle geliştiği bilinmemesiyle birlikte Nintendo Switch'e geliyor.

11.06.2019 20:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CD Projekt Red, E3 2019 fuarını Keanu Reeves'li Cyberpunk 2077 ile yıkıp geçmeyi başardı. Ancak duyurdukları tek yenilik bu olmadı. Şirket, konferans sırasında birçok ödül kazanmış RPG oyunu The Witcher 3'ün Nintendo Switch için çıkacağını duyurdu. Bu denli kalitede bir oyunun böyle düşük özellikli bir cihaz için nasıl geliştirildiği ise merak konusu.

Bunu da Gördük: The Witcher 3, Nintendo Switch'e Geliyor

The Witcher 3, uyumluluk konusunda oldukça başarılı bir oyun; zira oyunu minimum sistem gereksinimlerinde oynadığınız zaman oldukça güzel ve akıcı görünüyor. Eğer gerçekleşirse, aynı The Elder Scrolls V: Skyrim veya The Legend of Zelda: Breath of Wild'ın Nintendo Switch platformu için geliştirilen versiyonları gibi bir başarı elde edebilir.

Yeni bir oyun olmayabilir ancak objektif olarak bakıldığı zaman The Witcher 3 gibi efsaneleşmiş bir oyunu, özellikleri PS4 veye Xbox'a yakın bile olmayan taşınabilir bir el konsolu olan Nintendo Switch'te görmek heyecan vermiyor değil. The Witcher 3 ve Nintendo Switch birleşmesine dair gelişmelerden haberdar olmak için Webtekno'yu takipte kalın : )

Kaynak: WebTekno

Son Dakika Teknoloji Bunu da Gördük: The Witcher 3, Nintendo Switch'e Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement