Burn Electronica Festival Istanbul 13-14 Ağustos'ta Suma Beach'te! - Son Dakika
Güncel

Burn Electronica Festival Istanbul 13-14 Ağustos'ta Suma Beach'te!

Burn Electronica Festival Istanbul 13-14 Ağustos\'ta Suma Beach\'te!

FG 93.7 tarafından 2004 yılından beri düzenlenen, 150.000'i aşkın müzik severi ve dünyaca ünlü 600'den fazla sanatçıyı ağırlayan Electronica Festival, burn Enerji İçeceği ana sponsorluğu ile 2 yıl aradan sonra İstanbul'a geri dönüyor.

01.07.2016 15:54  Güncelleme: 15:55

FG 93.7 DJ'leri de ev sahipliğinde Dubfire, Scuba, Black Coffee, Bob Moses, ANNA, Efdemin, Vessels, Aril Brikha, Ripperton, Re. You, Elekfantz, Musumeci'nin yanı sıra Crew Love Showcase dahilinde Soul Clap, Wolf + Lamb, PillowTalk ve Nick Monaco'nun da aralarında olduğu 40'dan fazla DJ'in sahne alacağı Burn Electronica Festival 13-14 Ağustos'ta Suma Beach'te!

Müzikseverlerin 2016 yazında kendilerini müzik ve doğanın iç içe olduğu bir atmosferde bulacağı, İstanbul'un en gözde açık hava mekanlarından Suma Beach'e davet eden Burn Electronica Festival; elektronik müzik sahnesinin son dönemdeki en başarılı isimleri eşliğinde aralıksız sürecek müzik deneyiminin yanı sıra; birçok aktivite, workshop ve pop-up shop'larla da unutulmaz bir festival deneyimi yaşatacak!

Türkiye'de gerçekleştirdiği etkinliklerle elektronik müziği destekleyen burn Enerji İçeceği ana sponsorluğunda gerçekleşecek olan festivalde 40'dan fazla DJ sahne alacak!

Dubfire , Scuba , Black Coffee , Bob Moses , ANNA ,Efdemin , Vessels , Aril Brikha ,Ripperton , Re.You , Elekfantz , Musumeci , Crew Love Showcase: Soul Clap, Wolf+Lamb, Pillow Talk, Nick Monaco , Birol Giray "Beegee" , Alican , Sezer Uysal , Ferhat Albayrak , Ahmet Şendil , Ilker Aksungar , Ömür & Altan , Doruk Guralp , Gökce Özer, Discolog , Gadi Mitrani , Batur , Mert Yücel , Ali Efe Dinç, Rubsilent , Gökberk , Jack In the Box , Yang , Moophy, Marlo , Selim Savaf ,Gökhan Sakaltaş , Erkan Kara , Efe Kantel ve Drell'im müzikleriyle elektronik müzik dolu 2 gün geçirmeye hazır olun!

Güçlü sanatçı kadrosu ve etkileyici mekanıyla katılımcıların tüm duyularına hitap edeceği Burn Electronica Festival İstanbul 2016'nın avantajlı biletleri Biletix'te!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Burn Electronica Festival Istanbul 13-14 Ağustos'ta Suma Beach'te! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement