Bursa'da 10 günde 11 araç çalan hırsızlar, ekiplerden kaçmak için uçurumdan atladı ama sonunda yakayı ele verdi - Son Dakika
Güncel

Bursa'da 10 günde 11 araç çalan hırsızlar, ekiplerden kaçmak için uçurumdan atladı ama sonunda yakayı ele verdi

Bursa'da yaşanan olayda, 3 şüpheli 10 günde 11 aracı büyük bir ustalıkla çaldı. Bunun üzerine polis ve jandarma da güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Şahısların kimliklerini tespit eden polis, 3 ismin peşine düştü. Yakalanmamak için uçurumdan atlamayı bile göze alan hırsızlar, sonunda kıskıvrak yakalandı.

05.08.2020 12:53  Güncelleme: 17:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa'da 10 günde 11 aracı düz kontak yaparak çalan 3 şüpheli, polis ve jandarma ekiplerinin ortak çalışmasıyla yakalandı. Yakalanmamak için 10 metrelik uçurumdan atlayan şüphelilerden M.A.'nın (25) ayak kemiğinde kırık oluştuğu öğrenildi.

ARAÇLARDAN BİRİ PARK HALİNDEYKEN ÇALINDI

Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekipleri, Osmangazi ilçesi Yunuseli Mahallesi'nde yaşayan N.A.'ya ait otomobilin park halindeyken çalınması üzerine harekete geçti. Güvenlik kameralarını inceleyen polis, şüphelilerin M.A., H.B. (19) ve H.K. (20) olduğunu belirledi. Şüphelilerin 2 gün önce otomobille Doğancı Mahallesi'nde dolaştığını tespit eden polis ekipleri, jandarma ekipleri ile irtibata geçti.

Bursa'da 10 günde 11 araç çalan hırsızlar, ekiplerden kaçmak için uçurumdan atladı

Karşılarında jandarma ekiplerini gören şüpheliler, otomobili terk ederek yaya olarak kaçmaya başladı. Ormanlık alana giren şüpheliler, yakalanmamak için 10 metrelik uçurumdan atladı. Kayalık alana düşen H.B. ve H.K. hafif yaralanırken, M.A.'nın ayak kemiğinde kırık oluştu. Yakalanan şüpheliler hastanedeki tedavilerinin ardından gözaltına alınarak, Acemler Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

UYUŞTURUCU KARŞILIĞI SATTILAR

Yapılan araştırmada şüphelilerin 10 günde 11 araç çaldıkları, araçlardan birini parmak izlerini yok etmek için yaktıkları, 5 aracı da arıza yaptıkları için terk ettikleri belirlendi.

İfadelerinde diğer araçları uyuşturucu karşılığı sattıklarını söyleyen şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bursa\'da 10 günde 11 araç çalan hırsızlar, ekiplerden kaçmak için uçurumdan atladı ama sonunda yakayı ele verdi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa'da 10 günde 11 araç çalan hırsızlar, ekiplerden kaçmak için uçurumdan atladı ama sonunda yakayı ele verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Tekin: Bir baba hic bir zaman oğlunun yüz kızartıci suc işlemesini istemez 0 0 Yanıtla
    bmc: herkes evlat sahibi olacak diye birşey yok diye boşuna denmiyor. bakacak takip edecek gücün yoksa. yapmayacaksın. 0 0
  • doğulu : bunlara ne yapacaklar ki ya içerde besleyip besleyip bırakacaklar yada bir iki gün sonra bir daha iyi hırsılık yapın diye salacaklar ARABALARA YAZIK HEM ÜLKE EKONOMİSİNE HEMDE SAHİPLERİNE ZARAR VERDİLER. Buları hapishanede de olsa çalıştırıp parasını ödetmek lazım yada babalarından alıp ödeteceksin 0 0 Yanıtla

Advertisement