Bursa Beyazlara Büründü, Uludağ'da 225 Santim Kar Var - Son Dakika
Güncel

Bursa Beyazlara Büründü, Uludağ'da 225 Santim Kar Var

Bursa Beyazlara Büründü, Uludağ\'da 225 Santim Kar Var

Bursa şehir merkezinde kar kalınlığının 20 santimetreye ulaşacağı tahmin edilirken, il özel idare ve belediye ekipleri kentin tüm noktalarında hazır bekletiliyor.

27.01.2012 10:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa şehir merkezinde kar kalınlığının 20 santimetreye ulaşacağı tahmin edilirken, il özel idare ve belediye ekipleri kentin tüm noktalarında hazır bekletiliyor.

Gece yarısı başlayan ancak sabah etkili olan kar yağışı sebebiyle Bursa şehir merkezinde kar kalınlığı 4 santimetreye ulaştı. Kar yağışının şehir merkezinde 4 gün boyunca etkisini sürdüreceğini açıklayan Meteoroloji yetkilileri, kar kalınlığının da 20 santimetreye ulaşmasını beklediklerini bildirdi.

Sömestr tatilinde yüzde 90 doluluk oranına ulaşan Uludağ'da ise kar kalınlığı 225 santimetreye ulaştı. Uludağ'da dün ve bugün yağan kar sebebiyle kar kalınlığı 40 santimetre arttı.

İl Özel İdaresi, Bursa ve ilçelerinde kapanan köy yolu olmadığını bildirdi. 24 aracıyla hazır bekleyen İl Özel İdaresi, 80 personelle kar mücadele çalışmalarına başlayacak. Büyükşehir ve ilçe belediyeleri de ekiplerini teyakkuza geçirdi.

Öte yandan kar yağışı sebebiyle İstanbul Deniz Otobüsü İşletmesi'nin (İDO) Bursa'daki deniz otobüsü seferlerinde aksama meydana geldi. Saat 09.30'daki Bursa-Yenikapı- Kadıköy ve saat 13.00'teki Kadıköy-Yenikapı-Bursa deniz otobüsü seferi iptal edildi. Arabalı feribot seferlerinde bir iptalin söz konusu olmadığı öğrenildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bursa Beyazlara Büründü, Uludağ'da 225 Santim Kar Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement