Bursa-Yolun Karşısına Geçmek İsterken Feci Şekilde Can Verdi - Son Dakika
Güncel

Bursa-Yolun Karşısına Geçmek İsterken Feci Şekilde Can Verdi

Bursa-Yolun Karşısına Geçmek İsterken Feci Şekilde Can Verdi

Bursa'da otoyolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarpıp kaçtığı 33 yaşındaki Kadir Seldüz, olay yerinde hayatını kaybetti.

05.06.2016 03:30

Bursa'da otoyolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarpıp kaçtığı 33 yaşındaki Kadir Seldüz, olay yerinde hayatını kaybetti. Polis kaza sırasında plakası düşen beyaz renkli otomobili arıyor.

Kaza, saat 23.00 sıralarında Bursa- İzmir Otoyolu Çağlayan TIR parkı önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Emek Mahallesi'nde oturan Kadir Seldüz, bir arkadaşını da yanına alıp otomobille gezmeye çıktı. Bir süre sonra arkadaşı ihtiyaç molası vermek isteyince Seldüz, aracı TIR parkına çekti. Arkadaşı ihtiyacını giderirken, Kadir Seldüz de yolun karşısına geçti. Bir süre sonra tekrar aracına dönmek isteyen Kadir Seldüz'e 16 BYP 61 plakalı beyaz renkli bir otomobil çarptı. Otomobil sürücüsü kaçarken, yola savrulan Kadir Seldüz olay yerinde feci şekilde can veridi. Çevredeki vatandaşlar durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı araştırmada, Kadir Seldüz'e vuran aracın plakasının düştüğü belirlendi.

Seldüz'ün cesedi olay yapılan incelemenin ardından Bursa Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Polis, kaçan aracın sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa-Yolun Karşısına Geçmek İsterken Feci Şekilde Can Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement