Bursaspor-Akhisar Belediyespor Maçından Notlar - Son Dakika
Spor

Bursaspor-Akhisar Belediyespor Maçından Notlar

Bursaspor-Akhisar Belediyespor Maçından Notlar

Spor Toto Süper Lig'e kötü başlangıç yapan Bursaspor, Akhisar Belediyespor maçını kazanarak, bu sezon sahasındaki ilk galibiyetini almak istiyor.

27.09.2013 20:27

Spor Toto Süper Lig'e kötü başlangıç yapan Bursaspor, Akhisar Belediyespor maçını kazanarak, bu sezon sahasındaki ilk galibiyetini almak istiyor.

Bursaspor Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında Atatürk Stadı'nda Akhisar Belediyespor'u ağırlıyor. Lige istediği gibi başlayamayan 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 4 puanı bulunan yeşil-beyazlılar, Akhisar maçını kazanarak, üst sıralardan kopmak istemiyor. Lige 3 galibiyet ve 2 mağlubiyetle başlayan Akhisar Belediyespor ise, bu sezon deplasmandaki ilk galibiyetini yeşil-beyazlılar karşısında elde etmek istiyor.

BURSASPOR 4 MAÇ ARADAN SONRA SAHASINDA GALİP GELMEK İSTİYOR

Yeşil beyazlılar, Akhisar Belediyespor karşısında alacağı galibiyetle sahasındaki galibiyet özlemini sonlandırmak istiyor. En son geçtiğimiz sezonun 28. haftasında Beşiktaş'ı sahasında 3-0 mağlup eden yeşil beyazlılar, o karşılaşmadan sonra oynadığı 4 karşılaşmada ise galibiyete ulaşamadı. Bursaspor, bu karşılaşmalarda sahadan 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle ayrıldı.

TRİBÜNLERDEN MÜTHİŞ DESTEK

Bursaspor taraftarı Akhisar Belediyespor maçına yoğun ilgi gösteriyor. Karşılaşma öncesi futbolcuları tek tek tribünlere çağıran yeşil beyazlı taraftar yumruk şov yaptırdı. Tribünlerin büyük bölümünü dolduran taraftarlar, takımlarının bu maçtan galip gelmesini istiyor. Ayrıca tribünlerde 'Onurunla duruşunla şerefinle sen çok yaşa', 'Aşk Bursaspor forması giyer', 'Bursa yaz 6222'ye gönder ceza bize gelsin' gibi pankartlar açarak takımlarına destek veriyor.

DAUM'DAN REVİZYON

Bursaspor'da üst üste alınan kötü sonuçların ardından Teknik Direktör Christoph Daum, kadroda revizyona gitti. Defansta Şener ve İbhahim Öztürk yerine Bu sezon ilk defa forma şansı bulan Basser ile Serdar Aziz'e şans verdi. Daum Rize karşısında da İbrahim yerine Serdar'ı tercih etmişti. Öte yandan Rize maçında ilk 11 de sahaya çıkan Tuncay Şanlı kendinden bekleneni sahaya yansıtamayınca Akhisar maçına tecrübeli teknik adamdan kesik yedi. Tuncay yerine Ferhat Kiraz ile başlamayı tercih eden Daum orta sahada da Murat Yıldırım yerine Colin Kazım'a şans verdi. Ayrıca genç futbolcu Enes Ünal'da Bursaspor formasıyla ilk kez resmi bir maçta müsabakaya ilk 11'de başladı. Arjantinli yıldız Batalla ise, sahaya kaptan olarak çıktı.

MAÇI FARUK ÇELİK'TE İZLEDİ

Öte yandan Maçı Bir dizi program için Bursa'ya gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik'te izledi. Çelik, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan ile birlikte Bursaspor'a destek verdi.

ENGELLİ TARAFTARLARA DAUM MORALİ

Maç öncesi engelli taraftarların bulunduğu bölüme giden Bursaspor Teknik Direktörü Christoph Daum Engelli çocuklarla fotoğraf çektirdi. Daum'un bu davranışı taraftarlardan alkış aldı.

İKİ TAKIMIN ONBİRLERİ

Bursaspor ve Akhisar Belediyespor karşılaşmaya şu 11'le çıkacak.

Bursaspor: Frey, Basser, Serdar, Civelli, Taiwo, Şamil, Musa, Kazım, Batalla, Ferhat, Enes,

Yedekler: Harun, İbrahim, Tuncay, Şener, Murat, Batuhan, Sestak

Akhisar Belediyespor: Oğuz, Çağdaş, Sonko, Merter, Bilal, Uğur, Niasse, Ahmet, Güven, Emrah, Bruno

Yedekler: Emrah, Serkan, Kenan, Sertan, Mehmet, Kerim, Sezer - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Bursaspor-Akhisar Belediyespor Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement