'Bursaspor Taraftarı Madrid'i Bekliyor' - Son Dakika
Spor

'Bursaspor Taraftarı Madrid'i Bekliyor'

\'Bursaspor Taraftarı Madrid\'i Bekliyor\'

Şampiyonlar Ligi Kuraları Yarın Çekiliyor , Bursapor'un Rakipleri Belli Oluyor

25.08.2010 14:38  Güncelleme: 15:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, Monaco'da yarın düzenlenecek olan UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimine katılmak üzere Fransa'ya gitti. Bu yıl Bursaspor'un Türkiye'yi Şampiyonlar Ligi'nde temsil edeceğini belirten Yazıcı,"Taraftar Real Madrid'i istiyor onlar için slogan bile hazırladılar. Ama bizim için rakip fark etmez. Amacımız gidebileceğimiz yere kadar gitmek" dedi.

HAYIRLI BİR KURA OLUR

Atatürk Havalimanı VIP Salonu önünde Fransa yolcuğu öncesi DHA muhabirinin sorularını yanıtlayan Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, "Avrupa Şampiyonlar Lig'i'nde zayıf takım yok. Hepsi çok güçlü. Ama bizim hayrımıza hangisi iyi olacaksa onu çekmek isterim. İsim olarak hangi takımı istediğimizi söylesek yanlış olur. Sadece bizim için değil Türkiye için hayırlı bir kura olur. Türkiye'yi ve sevenlerimizi Şampiyonlar Ligi'nde mahcup etmeyeceğiz" diye konuştu.

GÜNDEMDE TRANSFER YOK

Transfer çalışmalarına da değinen İbrahim Yazıcı konuşmasına şöyle devam etti. "Şu an gündemde transfer görünmüyor. Çünkü yeterli bir kadromuz var hatta kadro genişliğimiz bile var. Biz yıldızlar topluluğu değiliz ama iyi bir takımız ve iyi bir takım oyunu oynuyoruz. İyi bir takım oyunu oynayarak şampiyon olduk. Bu yüzden şampiyonlar ligine kadromuz yeterli."

İBRAHİM YILDIZ - MURAT ÇAKI - İSTANBUL/ DHA

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor 'Bursaspor Taraftarı Madrid'i Bekliyor' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement