Büyük Umutlarla Ekrana Dönen Türk Malı Dizisi 6. Bölümde Final Yapacak - Son Dakika
Magazin

Büyük Umutlarla Ekrana Dönen Türk Malı Dizisi 6. Bölümde Final Yapacak

2010 yılında yayın hayatına başlayan ve 32'nci bölümle final yapan "Türk Malı"nın 7 yıl sonra Star TV ekranlarında başladığı ikinci macerası daha kısa sürdü. Dizi 6'ncı bölümle final yapacak.

05.07.2017 17:38  Güncelleme: 18:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Senaryosunun zayıflığına rağmen yapımcı ve kanalın ısrarıyla bir dönem ekranları işgal eden 'Türk Malı' dizisi, ilk seferinde tutmadığı için kaldırılmasına rağmen 7 yıl sonra yeniden ekranlara döndürülmüştü.

Ancak ilk seferki hatalarını tekrarlayan dizi, "büyük umutlarla" başlamasına rağmen 6. bölümünde final y6apmak zorunda kalacak.

USTA KOMEDYENLER BİLE DİZİYİ KURTARAMADI

Yapımcılığını Süreç Film'in üstlendiği; başrollerini ise Şafak Sezer, Mehmet Ali Erbil, Hasibe Eren ve Nergis Kumbasar, Anıl İlter, Burcu Binici, Gülhan Tekin, Haki Biçici, Polina Ch, Selen Görgüzel Alkan, Serkan Şengül, İlker Korkmaz ve Buse Narcı'nın paylaştığı yapım, bu hafta ekrana gelecek olan 6. bölümüyle sezon finali yapacak

İKİNCİ KEZ HÜSRAN

Hatılanacağı gibi "Türk Malı" dizisi ilk olarak 2010 yılında Show TV ekranlarında başlamıştı. Şafak Sezer'in, Binnur Kaya'yla başrolünü paylaştığı Türk Malı'nın ilk versiyonu da izleyiciden beklediği ilgiyi bulamamış ve 32'nci bölümde final yapmıştı. İkinci deneme de tıpkı birincisi gibi hüsranla sonuçlandı.

Büyük Umutlarla Ekrana Dönen Türk Malı Dizisi 6. Bölümde Final Yapacak

Son Dakika Magazin Büyük Umutlarla Ekrana Dönen Türk Malı Dizisi 6. Bölümde Final Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement