Cadde Ortasındaki Alacak Tartışması Kanlı Bitti - Son Dakika
Güncel

Cadde Ortasındaki Alacak Tartışması Kanlı Bitti

Cadde Ortasındaki Alacak Tartışması Kanlı Bitti

Adapazarı kent merkezinde cadde ortasında 4 kişi arasında alacak yüzünden çıkan tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü.

03.01.2012 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adapazarı kent merkezinde cadde ortasında 4 kişi arasında alacak yüzünden çıkan tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü. Olayda 26 yaşındaki G.R.Ş. yaralanırken, olaya müdahale eden polis 3 kişiyi gözaltına aldı. Yaralanan G.R.Ş. ile hastaneye giden ağabeyi O.Ş.'nin yapılan üst aramasında ise ruhsatsız tabanca bulundu.

Olay dün akşam saatlerinde Adapazarı Kız Meslek Lisesi önünde meydana geldi. Kömür ticareti yapan G.R.Ş., alacak yüzünden aralarında husumet bulunan Selman P., babası Harun P. ile yanındaki Ebubekir adlı arkadaşları ile karşılaşıp tartışmaya başladı. Tartışma bir anda kavgaya dönüşünce bıçaklar çekildi. Olayda G.R.Ş. bıçaklanarak yaralandı. İhbar üzerine olay yerine gelen polisler, kavgayı karışanları gözaltına almak isteyince arbede yaşandı.

Kanlar içerisinde kalan G.R.Ş., 112 ambulansı ile Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınırken, olaya karışan baba- oğul ve arkadaşları da gözaltına alındı.

Bu arada bıçaklanan kardeşiyle birlikte hastaneye giden O.Ş.'nin üzerinde yapılan aramada 7.65 çapında ruhsatsız tabanca bulundu. O.Ş. de gözaltına alındı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor. - Sakarya/ Adapazarı

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cadde Ortasındaki Alacak Tartışması Kanlı Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement